Ο Ρότζερ Φέντερερ παρέμεινε γι ακόμη μια εβδομάδα στο Νο 1 της παγκόσμιας κατάταξης. Ο Ελβετός τενίστας με 10.690 βαθμούς προηγείται του Σέρβου Νόβακ Τζόκοβιτς (7.390), ενώ ο Κύπριος Μάρκος Παγδατής έπεσε τρεις θέσεις και είναι 33ος στον κόσμο με 1.345 βαθμούς.
Το Art Project Space παρουσιάζει την Πέμπτη 7 Μαΐου τη συλλεκτική έκδοση Πειρατές, με πρωτότυπα χαρακτικά του Νίκου Κυριακόπουλου. Εκεί όπου η τέχνη είναι τρόπος ζωής
Η Παρί προηγήθηκε με τον Ντεμπελέ στο 3', η Μπάγερν ισοφάρισε στο 94', όμως οι φιλοξενούμενοι πήραν το εισιτήριο για τον τελικό και θα διεκδικήσιυν δεύτερη σερί χρονιά το Champions League κόντρα στην Αρσεναλ.
Όσα είπε ο βοηθός του Μαρτίνεθ, μετά τη νίκη της Βαλένθια επί του Παναθηναϊκού, τονίζοντας πως στα δύο τελευταία παιχνίδια ο Εργκίν Αταμάν προσπθεί να επηρεάσει το παιχνίδι με τις διαμαρτυρίες του.