«Ο Ιησούς από τη Ναζαρέτ» την Μ. Εβδομάδα στον ΑΝΤ1
Ο Σερ Λόρενς Ολίβιε, η Αν Μπάνκροφτ, ο Έρνεστ Μποργκνάιν, η Κλαούντια Καρντινάλε, ο Τζέιμς Ερλ Τζόουνς, ο Στέισι Κιτς, ο Τζέιμς Μέισον, ο Ντόναλντ Πλέζανς, ο Κρίστοφερ Πλάμερ, ο Άντονι Κουίν, ο Ραλφ Ρίτσαρντσον, ο Φερνάρντο Ρέι, ο Ροντ Στάιγκερ, ο Πίτερ Ουστίνοφ, ο Μάικλ Γιορκ, η Ολίβια Χάσει, ο Ιαν Χολμ και ο Γιώργος Βογιατζής ερμηνεύουν μοναδικά τους βιβλικούς ήρωες της «ωραιότερης ιστορίας του κόσμου».
Δεν υπάρχει αμφιβολία όμως, ότι αυτός που ξεχωρίζει ανάμεσα σε τόσους διάσημους ηθοποιούς είναι ο Βρετανός Ρόμπερτ Πάουελ, που ερμηνεύει μοναδικά τον Ιησού με ένα θεϊκό γαλανό βλέμμα που μένει αξέχαστο.
Το λαμπρό καστ, η εκπληκτική μουσική του Μορίς Ζαρ και η αριστοτεχνική σκηνοθεσία του Φράνκο Τζεφιρέλι συνθέτουν με μοναδικό τρόπο την πιο επιβλητική και επιτυχημένη τηλεοπτική αναβίωση της γέννησης, της ζωής και της σταύρωσης του Ιησού.
Από τη Μεγάλη Τρίτη έως το Μεγάλο Σάββατο, το αριστούργημα του Φράνκο Τζεφιρέλι στον ΑΝΤ1.
- Μεντιλίμπαρ: «Θα είναι πάρα πολύ δύσκολο, αλλά θα το προσπαθήσουμε…»
- Στα «ΝΕΑ» της Πέμπτης: Μειωμένα τεκμήρια φέτος έως και 35%
- Στην ενδέκατη θέση της UEFA παρέμεινε η Ελλάδα
- Πότε είναι η ρεβάνς του Ολυμπιακού με τη Λεβερκούζεν στη Γερμανία
- Τέμπη: Νέο αδιέξοδο με τις εκταφές – Τι ζητούν οι συγγενείς των θυμάτων
- Κλαμπ Μπριζ – Ατλέτικο Μαδρίτης 3-3: Ο Τζόλης κράτησε ζωντανούς τους Βέλγους για πρόκριση! (vid)