Πέτρος Γαϊτάνος «Τα Ιερά Ευαγγέλια & Ύμνοι της Ορθοδοξίας»
Η νέα αυτή έκδοση θα κυκλοφορήσει σε δισκοπωλεία αλλά και στα περίπτερα μαζί με το περιοδικό ΤΗΛΕΘΕΑΤΗΣ σε διάστημα 4 εβδομάδων.
Η καταγραφή εκτείνεται σε πέντε άλμπουμ διάρκειας 6 ωρών με βασικούς αφηγητές τους Γρηγόρη Βαλτινό, Πέτρο Γαϊτάνο και Αθηνά Σωτηροπούλου.
Τα αντιπροσωπευτικότερα εδάφια από τα κορυφαία κείμενα των Ευαγγελιστών συνθέτουν πια ένα νέο κείμενο σχετικά με τη ζωή, το λόγο και τη θυσία του Ιησού.
Η επιλογή έγινε από τον ίδιο τον Πέτρο Γαϊτάνο, ένα τραγουδιστή που είναι γνωστός για την ενασχόλησή του με τη βυζαντινή μουσική.
Οι αφηγήσεις συμπληρώνονται με ύμνους και μουσικές, παιγμένες με παραδοσιακά όργανα της ευρύτερης Μεσογείου και δημιουργούν ένα άκουσμα, το οποίο παραπέμπει στην εποχή που ο Ιησούς περπάτησε στη γη.
Τη συλλογή αυτή, συμπληρώνουν 5 επιπλέον άλμπουμ που αναδεικνύουν τα σημαντικότερα γεγονότα των γραφών, με τίτλο «Ύμνοι της Ορθοδοξίας».
Πρόκειται λοιπόν για μια δεκαπλή κασετίνα τα 2 πρώτα άλμπουμ της οποίας (1 CD με Ύμνους και το πρώτο CD από τα Ευαγγέλια) κυκλοφορούν την Πέμπτη 11 Μαρτίου.
Η κυκλοφορία της δεκαπλής κασετίνας του Πέτρου Γαϊτάνου θα ολοκληρωθεί τη Μεγάλη Τετάρτη, 31 Μαρτίου.
- Αντετοκούνμπο: «Πρέπει να γίνω ο μαύρος κύκνος» (vid)
- Κακλαμάνης για Βαλτογιάννη: «Απαράδεκτη η αναφορά βουλευτή στη χούντα – Έχει ορκιστεί στο Σύνταγμα»
- Πολιτική αντιπαράθεση για την κακοκαιρία: «Η κυβέρνηση έχει αποτύχει»
- Καλά πήγε αυτό: Το χειρότερο πέναλτι «Πανένκα» της σεζόν είναι γεγονός (vid)
- Επαναπατρίζονται αρχαιότητες της εταιρείας Robin Symes από το Λονδίνο
- Νέα Ζηλανδία: Βίντεο από την στιγμή της κατολίσθησης που έθαψε μεγάλο τμήμα ενός κάμπινγκ – Δύο νεκροί





