Αλλαγή του μοντέλου αστυνόμευσης ζητά η ΝΔ με αφορμή το νέο περιστατικό στο Μαρούσι
Μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορεί πλέον να εκληφθεί ο χαρακτηρισμός του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δήλωσε ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Νίκος Δένδιας, σχολιάζοντας το νέο περιστατικό αφαίρεσης οπλισμού αστυνομικών. Ο πρώην υπουργός κάλεσε την ηγεσία του υπουργείου να προχωρήσει άμεσα στη συνολική αλλαγή του μοντέλου αστυνόμευσης.
Μόνο ως κακόγουστο αστείο μπορεί πλέον να εκληφθεί ο χαρακτηρισμός του υπουργείου Προστασίας του Πολίτη δήλωσε ο αρμόδιος τομεάρχης της ΝΔ Νίκος Δένδιας, σχολιάζοντας το νέο περιστατικό αφαίρεσης οπλισμού αστυνομικών.
Ο πρώην υπουργός κάλεσε την ηγεσία του υπουργείου να προχωρήσει άμεσα στη συνολική αλλαγή του μοντέλου αστυνόμευσης, όπως και του τρόπου εκπαίδευσης των αστυνομικών.
«Οι όποιες περιστασιακές επιτυχίες οφείλονται στο φιλότιμο του έμψυχου δυναμικού της Ελληνικής Αστυνομίας και όχι σε συστηματική προσπάθεια του αρμόδιου Υπουργείου.
» Είναι ώρα να εγκαταλείψει η πολιτική ηγεσία του Υπουργείου Προστασίας του Πολίτη τις μεγαλοστομίες και να εκπληρώσει το καθήκον της προς το κοινωνικό σύνολο» καταλήγει ο κ. Δένδιας.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας