Στο «ρελαντί» ο Ολυμπιακός 3-0 στην Κερατέα και παραμένει ο μόνος αήττητος
Με σοβαρότητα και ελάχιστα λάθη οι παίκτριες του Ολυμπιακού διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους στην Α1 γυναικών του βόλεϊ, επικρατώντας 3-0 της Κερατέας, στην αναμέτρηση που έκλεισε την 16η αγωνιστική. Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη δεν συνάντησε αντίσταση από τον αντίπαλο και στηριζόμενη στις Τένεβα, Μουλστεΐνοβα και Νικολαΐδου, έφτασε στην 16η νίκη της, ούσα η μοναδική αήττητη!
Με σοβαρότητα και ελάχιστα λάθη οι παίκτριες του Ολυμπιακού διεύρυναν το νικηφόρο σερί τους στην Α1 γυναικών του βόλεϊ, επικρατώντας 3-0 της Κερατέας, στην αναμέτρηση που έκλεισε την 16η αγωνιστική.
Η ομάδα του Γιάννη Νικολάκη δεν συνάντησε αντίσταση από τον αντίπαλο και στηριζόμενη στις Τένεβα, Μουλστεΐνοβα και Νικολαΐδου, έφτασε στην 16η νίκη της, ούσα η μοναδική αήττητη!
Οι φιλοξενούμενες με εξαίρεση το τρίτο σετ δεν αντιμετώπισαν προβλήματα απέναντι σε μια πολύ κακή Κερατέα, φτάνοντας εύκολα στην κατάκτηση του ροζ φύλλου αγώνα και διατηρώντας την διαφορά τους πό τον δεύτερο Παναθηναϊκό στους 7 βαθμούς.
Από την άλλη οι παίκτριες του Θανάση Ντζαφέρη προέβησαν σε σωρεία λαθών, δίνοντας την ευκαιρία στις ερυθρόλευκες να βγάλουν πολλές κόντρα επιθέσεις και με τις δυο κολομβιανές τους (Ραμίρεζ και Ανγκούλο) να κάνουν δυο από τα χειρότερα σετ φέτος, έμειναν μακριά από τον καλό τους εαυτό.
Η ομάδα της Κερατέας άρχισε να αντιδρά στο τρίτο σετ, με τις Κοσμά και Ιχτιάρη να ανεβάζουν στροφές, πιέζοντας πολύ τις αντιπάλους τους, από τον 18 πόντο και μετά όμως … έσβησαν τις μηχανές.
Ο διαιτητής του αγώνα Παναθηναϊκός-Ολυμπιακός Χαλίλ Ουμούτ Μελέρ είχε δεχθεί τα πυρά της Μπάγερ Λεβερκούζεν για το πέναλτι υπέρ της ‘Αρσεναλ. Πολλά θέματα η διαιτησία στην Τουρκία
LIVE: ΠΑΟΚ – Άρης Betsson. Παρακολουθήστε live στις 18:00 την εξέλιξη της εξ αναβολής αναμέτρησης ΠΑΟΚ – Άρης Betsson για την 21η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.