«Φωτιές» ανάβει και πάλι ο Βγενόπουλος με δηλώσεις του
«Εκεί που καθόμουν έβλεπα κάποιους παράγοντες να μην θέλουν να κερδίσει ο Παναθηναϊκός» ήταν η αινιγματική δήλωση του Ανδρέα Βγενόπουλου, που κάθονταν φυσικά στα επίσημα του ΟΑΚΑ και συνέχισε: «Ο Παναθηναϊκός θα πάρει το φετινό πρωτάθλημα, είτε τους αρέσει, είτε όχι». Δεν σχολίασε ο Νικόλας Πατέρας... - Διαφώνησαν... συμφωνώντας Μπάγεβιτς και Νιόπλιας
Αινιγματικός παρουσιάστηκε ο Ανδρέας Βγενόπουλος κατά την αποχώρησή του από τα επίσημα του Ολυμπιακού Σταδίου, μετά το τέλος του ντέρμπι με την ΑΕΚ.
Ο εκ των μετόχων του Παναθηναϊκού, τόνισε στις δηλώσεις του ότι υπάρχουν παράγοντες που δεν ήθελαν τη νίκη των «πράσινων», ωστόσο το τριφύλλι θα κατακτήσει τελικά το πρωτάθλημα, είτε κάποιοι το θέλουν, είτε όχι.
«Είναι ντροπή αυτό που συνέβη. Εκεί που καθόμουν έβλεπα κάποιους παράγοντες να μην θέλουν να κερδίσει ο Παναθηναϊκός. Εγω έχω να πω ότι είτε είναι Παναθηναϊκοί αυτοί, είτε όχι, θα πρέπει να ξέρουν ένα πράγμα. Ο Παναθηναϊκός θα πάρει το φετινό πρωτάθλημα, είτε τους αρέσει, είτε όχι».
Ο Βγενόπουλος δεν θέλησε να μπει σε περεταίρω λεπτομέρειες αποσαφηνίζοντας τι ακριβώς εννοούσε, αφήνοντας ένα πέπλο μυστηρίου σχετικά με τα όσα συνέβησαν στη θύρα των επισήμων του ΟΑΚΑ.
Πατέρας: «Εμείς θα το πάρουμε. Προσωπικές οι απόψεις των μετόχων»
Εξερχόμενος από το γήπεδο, ο Νικόλας Πατέρας σχολίασε τις δηλώσεις του Ανδρέα Βγενόπουλου, λέγοντας: «Κάθε μέτοχος εκφράζει τις προσωπικές του απόψεις. Στον Παναθηναϊκό δημιουργούνται συχνά τέτοιες ιστορίες τα τελευταία χρόνια, αλλά γι αυτό είμαι εγώ εδώ για να ηρεμώ την κατάσταση. Πάντως, συμφωνώ μαζί του στο ότι ο Παναθηναϊκός θα πάρει το πρωτάθλημα».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
LIVE: ΑΕΚ – Ολυμπιακός. Παρακολουθήστε live στις 18:15 την εξέλιξη της αναμέτρησης ΑΕΚ – Ολυμπιακός για την 26η αγωνιστική της Stoiximan GBL. Τηλεοπτικά από ΕΡΤ2 ΣΠΟΡ.
Η έρευνα της Εισαγγελίας του Μιλάνου για «συμμετοχή σε αθλητική απάτη» ανοίγει ξανά το κεφάλαιο αξιοπιστίας στη Serie A, με επίκεντρο τη λειτουργία του VAR και αποφάσεις που ενδέχεται να επηρέασαν αποτελέσματα
ο Παναθηναϊκός έκανε μια καλή «προπόνηση» κόντρα Μύκονο Betsson (97-76), πριν τα ματς με τη Βαλένθια, στο φινάλε της κανονικής περιόδου της Stoiximan GBL. Κορυφαίοι Ρογκαβόπουλος και Μήτογλου.
Η Ελλάς Σύρου ολοκλήρωσε ιδανικά την πρώτη της παρουσία στη Super League 2, κατακτώντας την πρώτη θέση στα πλέι άουτ του Β' ομίλου και συνολικά την πέμπτη. Η τελική κατάταξη.