Ο Μπεν Αρφά εξέφρασε τις αμφιβολίες του στη Μαρσέιγ για τον ερχομό του στον Ολυμπιακό
Επιφυλάξεις για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό έχει Χατέμ Μπεν Αρφά! Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, ο 22άχρονος άσος φέρεται να είναι διστακτικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα, θεωρώντας πως θα πρόκειται για «πισωγύρισμα» στην καριέρα του, αναμένοντας και άλλες προτάσεις. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «football france» το απόγευμα της Τρίτης, το περιβάλλον του παίκτη επιβεβαίωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «RMC» τις... αμφιβολίες του Μπεν Αρφά. - Ζίκο: «Μπορούμε την πρόκριση με Μπορντό»
και άλλες προτάσεις. Σύμφωνα με δημοσίευμα του «football france» το απόγευμα της Τρίτης, το περιβάλλον του παίκτη επιβεβαίωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «RMC» τις... αμφιβολίες του Μπεν Αρφά. - Ζίκο: «Μπορούμε την πρόκριση με Μπορντό»&source=in.gr">
Επιφυλάξεις για να συνεχίσει την καριέρα του στον Ολυμπιακό έχει Χατέμ Μπεν Αρφά! Σύμφωνα με τον γαλλικό Τύπο, ο 22χρονος άσος φέρεται να είναι διστακτικός στο ενδεχόμενο να μετακομίσει στην Ελλάδα, θεωρώντας πως θα πρόκειται για «πισωγύρισμα» στην καριέρα του, αναμένοντας πρόταση από ομάδα καλύτερου πρωταθλήματος.
Σύμφωνα με δημοσίευμα του football france το απόγευμα της Τρίτης, το περιβάλλον του Μπεν Αρφά επιβεβαίωσε στον ραδιοφωνικό σταθμό «RMC» πως ο ποδοσφαιριστής έχει αμφιβολίες σχετικά με τη μεταγραφή του στον Ολυμπιακό.
Χωρίς να απορρίπτουν την προσφορά των «ερυθρολεύκων», που είναι και η μοναδική σοβαρή που έχουν μέχρι στιγμής στα χέρια τους, οι εκπρόσωποί του θεωρούν πως θα είναι «πισωγύρισμα» στην καριέρα του η μετακίνησή του από το γαλλικό πρωτάθλημα στο ελληνικό και περιμένουν πως θα έχουν πρόταση ομάδας από πιο προηγμένο πρωτάθλημα, με προτίμηση το αγγλικό.
Σύμφωνα με τις πληροφορίες από τη Γαλλία, αυτό διεμήνυσαν οι σύμβουλοι του Μπεν Αρφά στους διοικούντες της Μαρσέιγ στην συνάντηση που είχαν την Τρίτη. Οι Μασσαλοί από την πλευρά τους, τον προέτρεψαν να συνεχίσει την καριέρα του στο Λιμάνι, αφού τα έχουν βρει στο οικονομικό με τον Ολυμπιακό.
Παραμένουν αισιόδοξοι στον Ολυμπιακό
Από την «ερυθρόλευκη» ΠΑΕ, πάντως, διατηρούν την αισιοδοξία τους, χωρίς να θέλουν να σχολιάσουν κάτι σχετικά με τις τελευταίες πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας, ελπίζοντας πως η πίεση της γαλλικής ομάδας θα του αλλάξει την γνώμη.
Στη περίπτωση πάντως, που ο 22χρονος εμμένει στην στάση του, η μεταγραφή φαίνεται πως πολύ δύσκολα θα πραγματοποιηθεί. Ο Μπεν Αρφά και οι εκπρόσωποί του δεν έχουν κανένα λόγο να βιάζονται, σε αντίθεση με τις δύο ομάδες που θέλουν να ξέρουν το ταχύτερο δυνατό την τελική του απόφαση.
Οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων συνεχίζονται και το θέμα είναι κατά πόσο ο Ολυμπιακός είναι διατεθειμένος να περιμένει τον Μπεν Αρφά (και για πόσο), από την στιγμή που θέλει να ολοκληρώσει τις μεταγραφικές του κινήσεις μέσα στο 2009.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.