Το 88% των Γάλλων πιστεύουν ότι ο Σισέ δεν έχει ελπίδες για το Μουντιάλ
Μπορεί ο Τζιμπρίλ Σισέ να έχει πετύχει 13 γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού μέχρι στιγμής και να είναι ο πρώτος σκόρερ της Super League, αλλά οι συμπατριώτες του δεν φαίνεται να... εντυπωσιάζονται. Σύμφωνα με γκάλοπ της «L Equipe», στην ερώτηση «πιστεύετε ότι ο Τζιμρίλ Σισέ έχει ακόμα ελπίδες να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010;», το 88% των αναγνωστών απαντούν αρνητικά, με τους δημοσιογράφους του έγκριτου μέσου να συμφωνούν.
Μπορεί ο Τζιμπρίλ Σισέ να έχει πετύχει 13 γκολ με τη φανέλα του Παναθηναϊκού μέχρι στιγμής και να είναι ο πρώτος σκόρερ της Super League, αλλά οι συμπατριώτες του δεν φαίνεται να… εντυπωσιάζονται.
Σύμφωνα με γκάλοπ της «L Equipe», στην ερώτηση «πιστεύετε ότι ο Τζιμρίλ Σισέ έχει ακόμα ελπίδες να συμμετάσχει στο Παγκόσμιο Κύπελλο του 2010;», το 88% των αναγνωστών απαντούν αρνητικά, με τους δημοσιογράφους του έγκριτου μέσου να συμφωνούν.
Ενδεικτικό είναι ότι μόλις το 11% πιστεύει ότι ο άσος του Παναθηναϊκού μπορεί να ελπίζει σε κλήση από τον Ραϊμόν Ντομενέκ, ενώ το 1% δεν εκφέρει άποψη.
Με την πλειοψηφία των οπαδών συμφωνούν και οι δημοσιογράφοι, που δεν θεωρούν ότι ο τίτλος του πρώτου σκόρερ σε ένα «δευτεροκλασάτο πρωτάθλημα όπως το ελληνικό», όπως αναφέρουν χαρακτηριστικά, είναι ικανό να ξαναφορέσει στον Σισέ τη φανέλα με τον πετεινό στο στήθος.
«Ακόμα κι αν, όπως επισημαίνετε κι εσείς, ο Ραϊμόν Ντομενέκ είναι μερικές φορές ικανός να εκπλήξει τους πάντες (θυμηθείτε την περίπτωση του Πασκάλ Σιμποντά, την κλήση – έκπληξη του Παγκοσμίου Κυπέλλου του 2006), η επιστροφή του 28χρονου Τζιμπρίλ Σισέ στην εθνική Γαλλίας φαντάζει εξαιρετικά αμφίβολη. Βέβαια, τα 13 του γκολ με τον Παναθηναϊκό, μεταξύ των οποίων τα δύο του Σαββάτου, αποδεικνύουν κάτι.
Ερχόμενος στην Αθήνα με την ετικέτα της μεγαλύτερης μεταγραφής στην ιστορία της ελληνικής Super League (8 εκατομμύρια ευρώ), ο πρώην επιθετικός των Οσέρ, Λίβερπουλ, Μαρσέιγ και Σάντερλαντ, αν και δυσκολεύτηκε στην αρχή της χρονιάς, ξαναβρήκε τελικά την αποτελεσματικότητά του. Αλλά τί αξία έχει αυτός ο τίτλος του πρώτου σκόρερ σε ένα δευτεροκλασάτο ελληνικό πρωτάθλημα;
»Ειδικά όταν υπάρχει μια λίστα επιθετικών που ήδη αποδίδουν εξαιρετικά (Ανρί, Ανελκά, Γκινιάκ, Μπενζεμά…), ο Τζιμπ, που δεν βοηθήθηκε και από τους τραυματισμούς στη διάρκεια της καριέρας του (κάταγμα κνήμης-περόνης δύο φορές), φαντάζει σήμερα πολύ πολύ μακριά από τη Νότια Αφρική», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Γάλλος δημοσιογράφος.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.