Οργή λαού (ξανά) και οπαδοί της ΑΕΚ στους Θρακομακεδόνες
H νέα αποτυχία της ΑΕΚ (που έχασε με 2-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη) εξαγρίωσε τους φίλους της ομάδας, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρο των Θρακομακεδόνων προκειμένου να... υποδεχθούν την αποστολή της «Ένωσης».
H νέα αποτυχία της ΑΕΚ (που έχασε με 2-0 από τον Αστέρα στην Τρίπολη) εξαγρίωσε τους φίλους της ομάδας, οι οποίοισυγκεντρώθηκαν στο προπονητικό κέντρο των Θρακομακεδόνων προκειμένου να… υποδεχθούν την αποστολή της «Ένωσης». Αντιστοίχως είχαν πράξει και μετά την ήττα από τον Θρασύβουλο αλλά και την ισοπαλία με τον Εργοτέλη στην Κρήτη.
Η αποστολή της ομάδας σταμάτησε για 15 λεπτά περίπου έξω από την Τρίπολη, όταν ενημερώθηκε από την αστυνομία ότι κοντά στο Αρτεμίσιο υπήρχαν συγκεντρωμένοι εκδρομείς οπαδοί της ομάδας, οι οποίοι περίμεναν για να μιλήσουν με τους παίκτες. Μόλις αποχώρησαν, η αποστολή συνέχισε το ταξίδι της επιστροφής στην Αθήνα.
Αρκετοί οπαδοί, όμως, βρίσκονται στους Θρακομακεδόνες, προκαλώντας την κινητοποίηση της αστυνομίας καθώς υπάρχουν «προηγούμενα» την εφετινή αγωνιστική σεζόν.
Ειδικότερα, μετά την ήττα αποκλεισμό από τον Θρασύβουλο στο Κύπελλο, οπαδοί της ΑΕΚ είχαν εισβάλει στα αποδυτήρια των εγκαταστάσεων, ενώ μετά την ισοπαλία με τον Εργοτέλη στο «Παγκρήτιο» φίλοι της «Ένωσης» είχαν συγκενρτωθεί έξω από το ξενοδοχείο της Αττικής Οδού, εκεί που συνηθίζει να καταλύει η αποστολή της ομάδας.
Μετά το σφύριγμα της λήξης στο ματς της Τρίπολης, Γεωργέας, Παυλής και Καφές κατευθύνθηκαν προς το μέρος των φίλων της ΑΕΚ και έμειναν υπομονετικά μπροστά τους, ακούγοντας τα έντονα παράπονα για την εικόνα που παρουσιάζουν. Ο Καφές μάλιστα ήταν ένα πραγματικό ράκος και δεν μπόρεσε καν να πει έστω μια κουβέντα προς τον απογοητευμένο κόσμο της ομάδας, ενώ ο Παυλής και ο Γεωργέας προσπάθησαν να ανοίξουν διάλογο, αποδεχόμενοι βέβαια ότι αυτοί είναι οι υπαίτιοι για τη φετινή κατρακύλα.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.