Συνάντηση Κόκκαλη με τον Λαυρεντιάδη και μεταγραφές
Ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε και την Τετάρτη στα γραφεία του Ολυμπιακού, έχοντας συνάντηση με τον -εδώ και λίγο καιρό- «συμπαίκτη» του στην ΠΑΕ, Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες συζήτησαν για οικονομικά θέματα. Ωστόσο, ο πρόεδρος είχε επαφές και για τις μεταγραφές με το όνομα του Χουάν Ρικέλμε να διαψεύδεται... ανεπίσημα. Αρρωστος ο Μήτρογλου, κρίνεται ο Λούα Λούα.
Ο Σωκράτης Κόκκαλης βρέθηκε και την Τετάρτη στα γραφεία του Ολυμπιακού, έχοντας συνάντηση με τον εδώ και λίγο καιρό «συμπαίκτη» του στην ΠΑΕ, Λαυρέντη Λαυρεντιάδη και οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι δύο άνδρες συζήτησαν για οικονομικά θέματα του συλλόγου. Ωστόσο, ο πρόεδρος είχε επαφές και για τις μεταγραφικές κινήσεις που εντείνονται τις τελευταίες ημέρες. Ωστόσο, το όνομα του Χουάν Ρικέλμε που κυκλοφόρησε στα πρωτοσέλιδα των εφημερίδων, διαψεύστηκε ανεπίσημα. Αρρωστος ο Μήτρογλου, κρίνεται ο Λούα Λούα.
Ο κ. Κόκκαλης, άλλωστε χειρίζεται αποκλειστικά τα μεταγραφικά θέματα στα οποία δεν συμμετέχει (τουλάχιστον όχι ενεργά) ο κ. Λαυρεντιάδης και έτσι η μεταξύ τους συζήτηση περιορίστηκε στα οικονομικά ζητήματα, όπως τη μεταβίβαση του 50% της «Καραϊσκάκης ΑΕ» χωρίς όμως να γίνουν περισσότερες πληροφορίες γνωστές.
Φουλάρουν για δύο παίκτες
Μέσα στις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκαθαρίσουν και οι μεταγραφικές κινήσεις με τον πρώτο λόγο να έχουν ο επιτελικός χαφ και ο αριστερός χαφ.
Επισήμως, ο Ολυμπιακός δεν ασχολείται με τον Χουάν Ρομάν Ρικέλμε, ωστόσο, οι φήμες φούντωσαν λέγοντας ότι ο Αργεντινός είναι η μία από τις δύο περιπτώσεις που εξετάζονται. Ο Πίνι Ζάχαβι είναι ο μάνατζερ του 31χρονου άσου και μάλιστα τις προηγούμενες ημέρες είχε συναντηθεί με τους Χρυσικόπουλο, Δ. Θεοδωρίδη.
Για τη θέση του αριστερού χαφ, το όνομα που πάντα «παίζει» είναι αυτό του Μίλαν Γιοβάνοβιτς με τις γνωστές δυσκολίες που συνδέονται με αυτήν την περίπτωση. Όσο για το θέμα του επιθετικού το οποίο συνδέεται και με τον Λούα Λούα, τα ονόματα που κυκλοφόρησαν τις τελευταίες ημέρες είναι αυτά των Νενέ (Μονακό), Ρέγιες (Ατλέτικο Μαδρίτης) και Μπραντάο (Βάσκο ντα Γκάμα).
Κρίνεται ο Λούα Λούα…
Σε νέο κύκλο ιατρικών εξετάσεων υποβλήθηκε την Τετάρτη ο Λούα Λούα, καθώς ο Κονγκολέζος επιθετικός ολοκληρώνει την Πέμπτη αυτό το σκέλος. Μάλιστα την Παρασκευή και το Σάββατο θα λάβει μέρος και στις προπονήσεις του Ολυμπιακού με σκοπό να αξιολογηθεί η κατάστασή του από τον Ζίκο, ο οποίος θα αποφασίσει για το αν θα αποκτηθεί στη μεταγραφική περίοδο του Ιανουαρίου.
«Θηρίο» ο Ντιόγκο, άρρωστος ο Μήτρογλου
Ένα θετικό και ένα αρνητικό νέο είχε η προπόνηση της Τετάρτης για τον Ζίκο, καθώς ο Βραζιλιάνος τεχνικός είδε τον Ντιόγκο να βγάζει χωρίς προβλήματα το πρόγραμμα εκγύμνασης, όχι όμως και τον Κώστα Μήτρογλου, ο οποίος ταλαιπωρείται από κρυολόγημα και επέστρεψε σπίτι του, αφού του χορηγήθηκε φαρμακευτική αγωγή. Ωστόσο, σύμφωνα με το ιατρικό τιμ, ο διεθνής φορ θα καταφέρει να δώσει το «παρών» στο κυριακάτικο ντέρμπι με τον Αρη στη Θεσσαολονίκη.
Η προετοιμασία λίγο πολύ είχε τα γνωστά προβλήματα με τις απουσίες των Λεντέσμα και Ντάρμπισιρ που αναμένεται να επανέλθουν σε πλήρη δράση τον Ιανουάριο.
Στο μεταξύ, ο Τοροσίδης δείχνει μέρα με τη μέρα να ανεβάζει ρυθμούς και θεωρείται επικρατέστερος για να πάρει τη θέση του Όσκαρ στην αρχική ενδεκάδα για το ματς με τον Αρη, ενώ ο Ζαϊρί έχει πιθανότητες να παίξει αντί του Λεονάρντο ως αριστερό χαφ.
Κατά τ’ άλλα, ο Γκαλέτι, έκανε ατομική προπόνηση στο γυμναστήριο στο πλαίσιο του προγράμματος ξεκούρασης, ενώ και ο Στολτίδης ακολούθησε έντονο ατομικό πρόγραμμα έχοντας όμως ελπίδες να μπει στην αποστολή.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.