Αλλαγή χλοοτάπητα στο ΟΑΚΑ με έξοδα του Παναθηναϊκού
Η κάκιστη εικόνα του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν. Η διοίκηση του σταδίου έκανε δεκτή την πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αλλαγή χλοοτάπητα με έξοδα των «πρασίνων» με το κόστος του έργου να φτάνει τα 80.000 ευρώ. Τα έργα θα αρχίσουν στις 20 Δεκεμβρίου, μετά το σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, και θα ολοκληρωθούν στις 5 Ιανουαρίου, παραμονή του αγώνα του «τριφυλλιού» με τον Εργοτέλη για τη 16η αγωνιστική.
Η κάκιστη εικόνα του αγωνιστικού χώρου στο ΟΑΚΑ σύντομα θα αποτελέσει παρελθόν. Η διοίκηση του σταδίου έκανε δεκτή την πρόταση της ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την αλλαγή χλοοτάπητα με έξοδα των «πρασίνων» με το κόστος του έργου να φτάνει τα 80.000 ευρώ.
Τα έργα θα αρχίσουν στις 20 Δεκεμβρίου, μετά το σαββατιάτικο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα στο ΟΑΚΑ, και θα ολοκληρωθούν στις 5 Ιανουαρίου, παραμονή του αγώνα του «τριφυλλιού» με τον Εργοτέλη για τη 16η αγωνιστική.
Για την κακή κατάσταση του χλοοτάπητα έχουν γίνει πολλά παράπονα τόσο από την πλευρά του Παναθηναϊκού όσο και από την ΑΕΚ, η οποία «συγκατοικεί» στο ΟΑΚΑ με τους «πράσινους».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.