Κλειστό το Τελωνείο των Ευζώνων από αγρότες του νομού Κιλκίς
Μέσω του Τελωνείου Δοϊράνης διεξάγεται η κίνηση των φορτηγών αυτοκινήτων από και προς το ελληνικό έδαφος, καθώς οι γεωργοκτηνοτρόφοι του νομού Κιλκίς απέκλεισαν εκ νέου το Τελωνείο Ευζώνων, ζητώντας την ικανοποίηση σειράς οικονομικών αιτημάτων. Ο αποκλεισμός θα διαρκέσει έως τα μεσάνυχτα.
Μέσω του Τελωνείου της Δοϊράνης διεξάγεται η κίνηση των φορτηγών αυτοκινήτων από και προς το ελληνικό έδαφος, καθώς οι γεωργοκτηνοτρόφοι του νομού Κιλκίς απέκλεισαν εκ νέου το Τελωνείο των Ευζώνων, ζητώντας την ικανοποίηση σειράς οικονομικών αιτημάτων.
Όπως ανακοινώθηκε από την Αστυνομική Διεύθυνση Κιλκίς, ο αποκλεισμός του Τελωνείου των Ευζώνων ξεκίνησε το απόγευμα της Δευτέρας και αφορά τις νταλίκες που μεταφέρουν αγροτικά προϊόντα κι άλλα εμπορεύματα.
Η κίνηση για όλα τα άλλα οχήματα που περνούν από τους Ευζώνους διεξάγεται κανονικά.
Σύμφωνα με τους αγρότες, ο αποκλεισμός θα διαρκέσει έως τα μεσάνυχτα.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions