Ο Δώνης ζήτησε από τους παίκτες του να εκμεταλλευτούν την έδρα του Ατρόμητου
Ο Ατρόμητος πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτεί την έδρα του από εδω και πέρα, δήλωσε ο Γιώργος Δώνης αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Ξάνθη την Κυριακή. «Από την στιγμή που περάσανε για εμάς τα παιχνίδια με τους λεγόμενους μεγάλους αντιπάλους πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τις επικίνδυνες θέσεις και να δούμε για πιο ψηλά».
Ο Ατρόμητος πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτεί την έδρα του από εδω και πέρα, δήλωσε ο Γιώργος Δώνης αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Ξάνθη την Κυριακή.
«Από την στιγμή που περάσανε για εμάς τα παιχνίδια με τους λεγόμενους μεγάλους αντιπάλους πρέπει οπωσδήποτε να εκμεταλλευτούμε την έδρα μας γιατί μόνο με αυτό τον τρόπο θα μπορέσουμε να ξεφύγουμε από τις επικίνδυνες θέσεις και να δούμε για πιο ψηλά.
»Η Ξάνθη είναι μια έμπειρη ομάδα που είναι επικίνδυνη και πάντα είναι πολύ δύσκολη για κάθε αντίπαλο της που θέλει να τη διασπάσει.
»Εμείς αυτό που έχουμε να πούμε είναι ότι δημιουργούμε αρκετές φάσεις και θα πρέπει να είμαστε πιο πιεστικοί εντός έδρας ώστε σε συνδυασμό με την ποιότητα που διαθέτουμε ως ομάδα να καταφέρνουμε να φθάνουμε στις νίκες», ανέφερε ο τεχνικός του Ατρόμητου.
Στο μεταξύ, στο αθλητικό κέντρο έγινε το απόγευμα της Πέμπτη η προπόνηση των παικτών του Ατρόμητου.
Απουσίασαν μόνο οι Τάτος και Μασάρα. Από την Παρασκευή η ομάδα θα ξεκινήσει προπονήσεις στις εγκαταστάσεις του Ασπρόπυργου επειδή θα γίνει σπορά χειμερινής ποικιλίας στον χλοοτάπητα του κεντρικού γηπέδου του αθλητικού κέντρου.
Την Παρασκευή, το Γραφείο Διαχείρισης Εισιτηρίων θα είναι ανοικτό από τις 17.30 μέχρι τις 20.30 για την πώληση εισιτηρίων του αγώνα με τη Ξάνθη.
Οι τιμές των εισιτηρίων είναι οι εξής: Θύρα 2: 20 ευρώ, Θύρα 3: 40 ευρώ, Θύρα 4: 20 ευρώ, Θύρα 5: 10 ευρώ (για τον συνοδό κατόχου μαθητικής κάρτας) και Θύρα 7 (15 ευρώ). Το Σάββατο θα είναι ανοικτό από τις 11.00 μέχρι τις 14.00.
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.