«Πάρτε το πρωτάθλημα» είπε στους παίκτες ο Τεν Κάτε
Την τελευταία του επίσκεψη στην Παιανία είχε το μεσημέρι της Τετάρτης ο Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος μια μέρα μετά το «διαζύγιο» με τον Παναθηναϊκό ανέβηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας, προκειμένου να αποχαιρετίσει τους παίκτες. Ο Ολλανδός τεχνικός σε κλίμα συγκίνησης τόνισε την πίστη του στους «πράσινους» και την βεβαιότητα ότι θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα. - Θέλει τίτλο ο Νιόπλιας
Την τελευταία του επίσκεψη στην Παιανία είχε το μεσημέρι της Τετάρτηςο Χενκ Τεν Κάτε, ο οποίος μια μέρα μετά το «διαζύγιο» με τον Παναθηναϊκό ανέβηκε στις εγκαταστάσεις της ομάδας, προκειμένου να αποχαιρετίσει τους παίκτες. Ο Ολλανδός τεχνικός σε κλίμα συγκίνησης τόνισε την πίστη του στους «πράσινους» και την βεβαιότητα ότι θα κατακτήσουν το πρωτάθλημα, γιατί είναι «η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα», όπως χαρακτηριστικά τους είπε…
Λίγα λεπτά πριν τις 12, ο Τεν Κάτε πέρασε την πύλη της Παιανίας για τελευταία φορά προκειμένου ανήμερα των 56ων γενεθλίων του να αποχαιρετήσει τους παίκτες του. Αν και η συγκέντρωση ήταν προγραμματισμένη για τη 1 το μεσημέρι, ο 56χρονος τεχνικός (ανήμερα των γενεθλίων του) πήγε νωρίτερα για να μαζέψει τα πράγματά του.
«Γνωρίζετε όλοι σας πως δεν θα συνεχίσουμε μαζί, καθώς η διοίκηση αποφάσισε να τερματίσουμε την συνεργασία μας. Έχουμε κάνει πολύ καλή και σκληρή δουλεια όλο αυτό το διάστημα που ήμασταν μαζί. Υπήρξαν και δύσκολες στιγμές, αλλά νομίζω ότι η συνεργασία μας ήταν καλή», είπε αρχικά ο Τεν Κάτε στους παίκτες και πρόσθεσε:
«Σας πιστεύω πολύ. Είστε η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα και μπορείτε να πάρετε το πρωτάθλημα. Να ξέρετε ότι όπου και αν βρίσκομαι θα παρακολουθώ την πορεία του Παναθηναϊκού. Καλή επιτυχία και συνέχεια σε όλους σας».
Από την πλευρά τους οι παίκτες τον ευχαρίστησαν για την συνεργασία και του ευχήθηκαν αναλόγως…
Μετά από είκοσι λεπτά αποχώρησαν πρώτοι οι άμεσοι συνεργάτες του Σνούι, Έμπεν και Αναστασίου ενώ ο Τεν Κάτε πέρασε την πύλη της Παιανίας λίγο αργότερα, χαιρετώντας τους εκπροσώπους του Τύπου που βρέθηκαν έξω από τις εγκαταστάσεις μέσα από το αυτοκινητό του και χωρίς να κάνει καμία δήλωση.
Ο πρόεδρος του «τριφυλλιού», Νικόλας Πατέρας, μαζί με τον Κώστα Αντωνίου παρουσίασε στους παίκτες τον Νίκο Νιόπλια και τον Κριστόφ Βαζέχα, οι οποίοι διαδέχονται τον ολλανδό προπονητή στην τεχνική ηγεσία των «πρασίνων».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.