«Ναι» στον ΠΑΟ, «όχι» στην προεδρία της ΠΑΕ λέει ο Π.Γιαννακόπουλος
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος διέψευσε τα δημοσιεύματα της Τρίτης, σύμφωνα με τα οποία φέρεται διατεθειμένος να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Δεν έχω κανένα λόγο να ασχοληθώ με το ποδοσφαιρικό τμήμα» τόνισε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσθέτοντας ότι «είμαι 38 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Ήμουν, είμαι και θα είμαι στον Παναθηναϊκό όσο υπάρχω».
Ο Παύλος Γιαννακόπουλος διέψευσε τα δημοσιεύματα της Τρίτης, σύμφωνα με τα οποία φέρεται διατεθειμένος να αναλάβει την προεδρία της ΠΑΕ Παναθηναϊκός. «Δεν έχω κανένα λόγο να ασχοληθώ με το ποδοσφαιρικό τμήμα» τόνισε ο πρόεδρος της ΚΑΕ Παναθηναϊκός προσθέτοντας ότι «είμαι 38 χρόνια στον Παναθηναϊκό. Ήμουν, είμαι και θα είμαι στον Παναθηναϊκό όσο υπάρχω».
Μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό «Sentra 103,3», ο «ισχυρός άνδρας» της ΚΑΕ Παναθηναϊκός, τόνισε μεταξύ άλλων: «Δεν είπα ποτέ τέτοιο πράγμα. Είπα ότι είμαι πάντα κοντά στον Παναθηναϊκό και χαίρομαι όταν όλα τα τμήματα προοδεύουν.
»Είμαι 38 χρόνια στον Παναθηναϊκό και θέλω να έχω την υγεία μου για να μπορέσω να συνεχίσω ακόμη περισσότερα. Από εκεί και πέρα το καλοκαίρι θα δούμε τι θα γίνει. Ήμουν, είμαι και θα είμαι στον Παναθηναϊκό όσο υπάρχω».
Όσον αφορά στο ποδοσφαιρικό τμήμα των «πρασίνων», ο κ Γιαννακόπουλος, πρόσθεσε: «Δεν έχω κανένα λόγο να ασχοληθώ με το ποδοσφαιρικό τμήμα, αυτό είναι άλλου παπά Ευαγγέλιο.
»Είμαι μέτοχος αλλά αυτό δε σημαίνει ότι μπορώ να κριτικάρω κάθε μέρα το τι συμβαίνει στον Παναθηναϊκό. Υπάρχουν άνθρωποι που διευθύνουν το τμήμα, απευθυνθείτε σε αυτούς. Ρωτήστε αυτούς που είναι αρμόδιοι».
Το συγκρότημα θα παρουσιάσει ζωντανά το νέο του άλμπουμ «Οργή Λαού» καθώς και τραγούδια μέσα από όλη του τη δισκογραφία, όπου συχνά πρωταγωνιστούν οι στίχοι σπουδαίων Ελλήνων ποιητών.
Ο Αργύρης Μπακιρτζής και οι Χειμερινοί Κολυμβητές επιστρέφουν στον λόφο του Φιλοπάππου, με τα τραγούδια τους αλλά και τις ιστορίες που κάνουν κάθε φορά αυτή τη συνάντηση μοναδική.
Η Ρεάλ Μαδρίτης κρατούσε τη νίκη στα χέρια της κόντρα στην Μπέτις, όμως ο Έκτορ Μπεγερίν ισοφάρισε στο 94' (1-1) και «ψαλίδισε» ακόμη περισσότερο τις ελπίδες τις «βασίλισσας» για το πρωτάθλημα
Σαρωτική η Νότιγχαμ στο εκτός έδρας ματς με τη Σάντερλαντ, καθώς επιβλήθηκε με 5-0. Με τέσσερα γκολ σε 20' στο πρώτο ημίχρονο, έκανε μεγάλο βήμα παραμονής . Στο +8 από την επικίνδυνη ζώνη.
Ανακοίνωση εξέδωσε η ΕΠΟ με οδηγίες προς τους οπαδούς ΠΑΟΚ και ΟΦΗ που θα πάνε στον Βόλο να παρακολουθήσουν τον τελικό του Κυπέλλου Ελλάδος Betsson στο Πανθεσσαλικό Στάδιο
Η Κάρλα Βίτι μετά από 28 χρόνια ως φροντίστρια των Go Ahead Eagles, βγήκε στη σύνταξη και οι οπαδοί της ολλανδικής ομάδας την έκαναν πανό και κορεό, υπενθυμίζοντας πως το ποδόσφαιρο θα είναι πάντα συνυφασμένο με έννοιες όπως πίστη, αφοσίωση, αγάπη, αυταπάρνηση.