Σάββατο 25 Απριλίου 2026
weather-icon 13o
«Με Γεωργούλη ως τα Χριστούγεννα και βλέπουμε…» λένε στον ΠΑΣ

«Με Γεωργούλη ως τα Χριστούγεννα και βλέπουμε…» λένε στον ΠΑΣ

Κάθε μέρα που περνάει η φημολογία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Γιάννη Παπακώστα φουντώνει όλο και περισσότερο, ωστόσο από τα επίσημα χείλη των ανθρώπων του «Αγιαξ», το παραπάνω σενάριο όπως και κάθε άλλο, διαψεύδεται κατηγορηματικά. Τονίζεται δε, ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Χρηστοβασίλης, σκοπεύει να πορευτεί με τον Θύμιο Γεωργούλη στον πάγκο.

89

Κάθε μέρα που περνάει η φημολογία για την ανάληψη της τεχνικής ηγεσίας του ΠΑΣ Γιάννινα από τον Γιάννη Παπακώστα φουντώνει όλο και περισσότερο, ωστόσο από τα επίσημα χείλη των ανθρώπων του «Αγιαξ», το παραπάνω σενάριο όπως και κάθε άλλο, διαψεύδεται κατηγορηματικά.

Τονίζεται δε, ότι ο πρόεδρος της ομάδας, Γιώργος Χρηστοβασίλης, σκοπεύει να πορευτεί με τον Θύμιο Γεωργούλη στον πάγκο, όχι μόνο για το παιχνίδι με τον Εργοτέλη, αλλά και για το επόμενο με τον Παναθηναϊκό στους Ζωσιμάδες, που ολοκληρώνει και τον πρώτο γύρο.

Οι γιαννιώτες βρίσκονται σε δυσμενέστατη βαθμολογική θέση, παρότι το υλικό τους είναι κατά γενική ομολογία από τα καλύτερα της κατηγορίας. Ο Γιώργος Παράσχος ανέλαβε όλη την ευθύνη με την πρόσφατη παραίτησή του, με τη διοίκηση της ομάδας της Ηπείρου να εξετάζει ήδη τις διαθέσιμες λύσεις της επόμενης μέρας.

Ο Γιάννης Παπακώστας που έχει περάσει και στο παρελθόν από τον πάγκο της ομάδας, ενώ πρόσφατα πέρασε με μεγάλη επιτυχία και από τον πάγκο της Καβάλας, φέροντας το μεγαλύτερο μερίδιο της ευθύνης για την εντυπωσιακή πορεία των «αργοναυτών».

Εκτός από τον Παπακώστα -που παρουσιάζεται διστακτικός- πάντως, στα υπόψη υπάρχουν πάντα ο Νίκος Αναστόπουλος αλλά και ο Γκιγιέρμο Όγιος.

Ο τελευταίος ήταν ο πρωτομάστορας της επανόδου της ομάδας στα μεγάλα «σαλόνια» της Σούπερ Λιγκ, ωστόσο το καλοκαίρι απομακρύνθηκε.

Πλέον όμως δεν αποκλείεται να επιστρέψει εκ νέου, από την στιγμή που θεωρείται ξένο σώμα για την ομάδα του Πανσερραϊκού. Εξάλλου, το μόνο που τον κρατάει στις Σέρρες, είναι το θέμα της αποζημίωσής του, το οποίο εξακολουθεί να εκκρεμεί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 25 Απριλίου 2026
Cookies