Ναυάγιο με 32 νεκρούς και δεκάδες αγνοούμενους στο Μπαγκλαντές
Τουλάχιστον 32 άτομα έχασαν τη ζωή τους στο Μπαγκλαντές όταν ανετράπη πλοιάριο που εκτελούσε δρομολόγιο από την πρωτεύουσα Ντάκα στην πόλη Μπόλα. Σύμφωνα με τις Αρχές στο πλοίο επέβαιναν 1.500 άτομα, αριθμός τριπλάσιος από τον επιτρεπόμενο.
Τουλάχιστον 32 άτομα έχασαν τη ζωή τους στο Μπαγκλαντές όταν ανετράπη πλοιάριο που εκτελούσε δρομολόγιο από την πρωτεύουσα Ντάκα στην πόλη Μπόλα.
Σύμφωνα με τις Αρχές στο πλοίο επέβαιναν 1.500 άτομα, αριθμός τριπλάσιος από τον επιτρεπόμενο.
Πολλοί από τους επιβάτες επέστρεφαν στα σπίτια τους για να γιορτάσουν με τις οικογένειες τους μουσουλμανική γιορτή.
Τα Μέσα Ενημέρωσης μετέδωσαν ότι το πλοίο άρχισε να έχει εισροή υδάτων όταν η μία του πλευρά προσέκρουσε σε υπερυψωμένο σημείο της όχθης του ποταμού.
Οι περισσότεροι από τους επιβαίνοντες κατόρθωσαν να βγουν στην ακτή κολυμπώντας, αλλά περισσότεροι από 80 συνεχίζουν να αγνοούνται, δήλωσε ένας από τους διασωθέντες.
Στις 10 Μαΐου, το jazz trio των Camila Nebbia, Gonçalo Almeida και Sylvain Darrifourcq καταλαμβάνει τη σκηνή του θεάτρου Baumstrasse, ως «ζέσταμα» για τα φετινά Φ Hill Sessions