Σάββατο 25 Απριλίου 2026
weather-icon 13o
Σε κίνδυνο και πάλι η έδρα του Ολυμπιακού ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Αρσεναλ

Σε κίνδυνο και πάλι η έδρα του Ολυμπιακού ενόψει του κρίσιμου αγώνα με την Αρσεναλ

Στο στόχαστρο της UEFA βρίσκεται ακόμα μία φορά ο Ολυμπιακός. Αιτία η συμπεριφορά των φιλάθλων του, ιδιαίτερα όσων δεν βρήκαν εισιτήριο και δεν παρακολούθησαν το παιχνίδι με την Αλκμααρ από τις εξέδρες του «DSB Στάντιον». Η έκθεση του παρατηρητή κοινοποιήθηκε στην αρμόδια επιτροπή και «καίει» τους Πειραιώτες, ενώ υπήρξε και καταγγελία των Ολλανδών για τραυματισμό τριών ανδρών της ασφάλειας του γηπέδου.

89

Στο στόχαστρο της UEFA βρίσκεται ακόμα μία φορά ο Ολυμπιακός. Αιτία η συμπεριφορά των φιλάθλων του, ιδιαίτερα όσων δεν βρήκαν εισιτήριο και δεν παρακολούθησαν το παιχνίδι με την Αλκμααρ από τις εξέδρες του «DSB Στάντιον».

Η έκθεση του παρατηρητή κοινοποιήθηκε στην αρμόδια επιτροπή και «καίει» τους Πειραιώτες, ενώ υπήρξε και καταγγελία των Ολλανδών για τραυματισμό τριών security.

Σε συνδυασμό με το βεβαρημένο ιστορικό των «ερυθρολεύκων», ελοχεύει ο κίνδυνος τιμωρίας του «Γ. Καραϊσκάκης» ενόψει της 6ης και τελευταίας αγωνιστικής του Champions League με την Αρσεναλ (9/12), εκεί που θα κριθεί και η πρόκριση στους «16» της διοργάνωσης.

Η έκθεση του παρατηρητή συγκεκριμένα, αναφέρει πως φίλαθλοι του Ολυμπιακού που βρίσκονταν έξω από το «DSB Στάντιον» επιτέθηκαν σε άνδρες της ασφάλειας του γηπέδου, τραυματίζοντας τον έναν.

Επίσης, επιτέθηκαν σε δύο γυναίκες, με αποτέλεσμα να σπάσουν το χέρι της μίας εκ των δύο. Για το συγκεκριμένο γεγονός έγινε καταγγελία στην UEFA και από την ίδια την Αλκμααρ.

Το θέμα αξιολογείται από την UEFA ως σοβαρό, γεγονός που σε συνδυασμό το βεβαρημένο ιστορικό του Ολυμπιακού, μπορεί θεωρητικά να οδηγήσει στην τιμωρία του «Γ. Καραϊσκάκης» για το παιχνίδι με την Αρσεναλ. Να υπενθυμίσουμε πως η πειραιώτικη ΠΑΕ έχει απασχολήσει δύο φορές φέτος την UEFA.

Μία για όσα διαδραματίστηκαν στο παιχνίδι με την Σλόβαν Μπρατισλάβας και άλλη μία για το ματς με την Σταντάρ Λιέγης. Σε αυτές τις περιπτώσεις, ο Ολυμπιακός την γλίτωσε με χρηματικά πρόστιμα, ενώ τέθηκε σε επιτήρηση για έναν επιπλέον χρόνο (από δύο χρόνια αυξήθηκε στα τρία).

Παρά τον κίνδυνο που παραμονεύει, στο Λιμάνι πιστεύουν πως θα την γλιτώσουν ξανά με βαρύ χρηματικό πρόστιμο και ο Ολυμπιακός θα υποδεχτεί την αγγλική ομάδα με το Καραϊσκάκη γεμάτο. Το θέμα χειρίζεται αποκλειστικά ο Δημήτρης Θεοδωρίδης.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr

Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

in.gr | Ταυτότητα

Διαχειριστής - Διευθυντής: Λευτέρης Θ. Χαραλαμπόπουλος

Διευθύντρια Σύνταξης: Αργυρώ Τσατσούλη

Ιδιοκτησία - Δικαιούχος domain name: ALTER EGO MEDIA A.E.

Νόμιμος Εκπρόσωπος: Ιωάννης Βρέντζος

Έδρα - Γραφεία: Λεωφόρος Συγγρού αρ 340, Καλλιθέα, ΤΚ 17673

ΑΦΜ: 800745939, ΔΟΥ: ΚΕΦΟΔΕ ΑΤΤΙΚΗΣ

Ηλεκτρονική διεύθυνση Επικοινωνίας: in@alteregomedia.org, Τηλ. Επικοινωνίας: 2107547007

ΜΗΤ Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442

Σάββατο 25 Απριλίου 2026
Cookies