89

Παίκτης της Σιένα είναι και τυπικά ο Νίκος Ζήσης, αφού συμφώνησε με την ιταλική ομάδα για τα επόμενα δυο χρόνια.

Ο Έλληνας διεθνής έστειλε υπογεγραμμένο το συμβόλαιό του και τις επόμενες μέρες θα βρεθεί στη γειτονική χώρα για να παρουσιαστεί και επίσημα.

Ο Ζήσης θα εισπράξει το ποσό των 1.800.000 ευρώ για τα επόμενα δυο χρόνια και μετά από δυο σεζόν στη Ρωσία με την ΤΣΣΚΑ Μόσχας θα επιστρέψει στην Ιταλία, όπου είχε αγωνιστεί με την Μπενετόν Τρεβίζο.

Ο Ολυμπιακός μέχρι και πριν μερικές μέρες φάνταζε το απόλυτο φαβορί για την απόκτηση του, όμως η Σιένα μπήκε στο «παιχνίδι» προσφέροντας του περισσότερα χρήματα.

Από τη στιγμή, που οι «ερυθρόλευκοι» αρνήθηκαν να ανεβάσουν την πρόταση τους παραπάνω από τα  500.000 ευρώ ετησίως ο Έλληνας γκαρντ προτίμησε να αποδεχτεί αυτή της ομάδας της Τοσκάνης.

Σημαντικό ρόλο στην απόφαση του έπαιξε και το τηλεφώνημα, που δέχτηκε από τον προπονητή της πρωταθλήτριας Ιταλίας Σιμόνε Πιανιτζιάνι, ο οποίος τον ενημέρωσε πως τον θεωρεί ένα από βασικά ατού της Σιένα για την επόμενη σεζόν.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr