Κρούσμα της νέας γρίπης και στην Ζάκυνθο
Ζάκυνθος: Την ύπαρξη ενός κρούσματος της νέας γρίπης, του ιού Η1Ν1, ανακοίνωσε την Πέμπτη το Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ζακύνθου μετά την εξέταση δειγμάτων στο Ινστιτούτο Παστέρ.
Ζάκυνθος: Την ύπαρξη ενός κρούσματος της νέας γρίπης, του ιού Η1Ν1, ανακοίνωσε την Πέμπτη το Νομαρχιακό Νοσοκομείο Ζακύνθου μετά την εξέταση δειγμάτων στο Ινστιτούτο Παστέρ.
Πρόκειται για το πρώτο κρούσμα που καταγράφεται στο Νομό Ζακύνθου και την ευρύτερη περιοχή του Ιονίου.
Η γρίπη έχει εκδηλωθεί στο συγκεκριμένο ασθενή σε ήπια μορφή, γι’ αυτό και η αγωγή που του χορήγησαν οι γιατροί του νοσοκομείου προβλέπει κατ’ οίκον νοσηλεία.
Επισήμως, το υπουργείο Υγείας ανακοίνωσε ότι ο τελικός αριθμός των περιστατικών που έχουν προσβληθεί από τον ιό της νέας γρίπης ανέρχεται σε 31, εκ των οποίων τα 14 έχουν ιαθεί πλήρως.
Επισημαίνει ακόμα ότι τα συμπτώματα της νόσου συνεχίζουν να είναι ήπια και δεν υπάρχει κανένας λόγος ανησυχίας.
health.in.gr
- ΠΑΟΚ: Οι εορταστικές εκδηλώσεις για τα 100 χρόνια του συλλόγου
- H ληστεία που έκανε διάσημη τη «Μόνα Λίζα» γίνεται μιούζικαλ
- Νορβηγία: 14χρονος έκλεψε λεωφορείο και το οδήγησε 200 χιλιόμετρα φτάνοντας στη Σουηδία
- Τσιτσιπάς: «Να χτίσω ένα νικηφόρο σερί και να επιστρέψω εκεί που ανήκω»
- Ο Βιθέντε Ιμπόρα έκανε το ντεμπούτο του ως πρώτος προπονητής
- Οι Αθώοι: Πάθη και ζήλιες
- «Ψαλίδι» στην ανάπτυξη και άνοδο του πληθωρισμού βλέπει το ΔΝΤ για την Ελλάδα
- Ντέιβιντ Σεντάρις: Γιατί ήθελα να κρατήσω μυστικό τον γάμο μου με τον Χιου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 14.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/liana-young-r7LB1pnVH0A-unsplash-315x220.jpg)




























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442