Ο Μποντιρόγκα εγκατέλειψε τη Ρόμα και επιστρέφει στο Βελιγράδι
Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα αποφάσισε να μη συνεχίσει την καριέρα του ώς γενικός μάνατζερ στη Ρόμα και να επιστρέψει στην πατρίδα του. Ο ίδιος σε μέσα ενημέρωσης της Σερβίας τόνισε πως η εμπειρία του με τους Ρωμαίους τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ ήταν εξαιρετική και απόλυτα εποικοδομητική.
89
Ο Ντέγιαν Μποντιρόγκα αποφάσισε να μη συνεχίσει την καριέρα του ώς γενικός μάνατζερ στη Ρόμα και να επιστρέψει στην πατρίδα του.
Ο ίδιος σε μέσα ενημέρωσης της Σερβίας τόνισε πως η εμπειρία του με τους Ρωμαίους τόσο εντός όσο και εκτός παρκέ ήταν εξαιρετική και απόλυτα εποικοδομητική.
«Η φυγή μου από τη Ρόμα ήταν αποκλειστικά δική μου απόφαση. Πέρασα δύο υπέροχα χρόνια ως παίκτης και έπειτα έγινε τζένεραλ μάνταζερ της ομάδας.
»Αφήνω την ομάδα με συμβόλαιο συμμετοχής στην Ευρωλίγκα διάρκειας τριών χρόνων. Τώρα για προσωπικούς λόγους πρόκειται να επιστρέψω στο Βελιγράδι».
Ο άλλοτε ηγέτης του Παναθηναϊκού πρόσθεσε ακόμα: «O αποκλεισμός από την Μπιέλα στα πλέι οφ ήταν έκπληξη, αλλά αυτά τα πράγματα συμβαίνουν.
»Είχαμε δύο εξαιρετικές χρονιές ιδιαίτερα στην Ευρωλίγκα. Η εμπειρία με την Λοτομάτικα ήταν τέλεια για μένα».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Θυελλώδεις άνεμοι 130 χλμ/ώρα «σφυροκοπούν» την Πάτρα – Bίντεο από τη γέφυρα στο Ρίο – Αντίριο
- «Ξορκίζει» το Μαξίμου την Καρυστιανού, αλλά οι ευρωβουλευτές της ΝΔ ψήφισαν κατά του δικαιώματος των γυναικών στην άμβλωση!
- Θεσσαλονίκη: Παραμένουν οι αγρότες των Μαλγάρων στο μπλόκο, χωρίς να κλείνουν δρόμους – «Δεν φεύγουμε»
- Η αποτυχία φωνάζει: Ξέρουμε τι θα δούμε με τον Λανουά στην ΚΕΔ
- IRIS: Όλα για το χαρτζιλίκι – Τι ισχύει
- «Τα παιδιά έχουν δικαίωμα στα λάθη» – Ο Ντέιβιντ Mπέκαμ έσπασε τη σιωπή του για τον Μπρούκλιν

