Διακομματική συνεννόηση για τη μετανάστευση ζητά ο Γ.Καρατζαφέρης
Τη συνεννόηση όλων των κομμάτων προκειμένου να αντιμετωπιστεί το θέμα της μετανάστευσης ζητά ο Γιώργος Καρατζαφέρης, με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επισκέφθηκε το ΙΚΑ Πειραιά.
103
Τη συνεννόηση όλων των κομμάτων προκειμένου να αντιμετωπιστεί το θέμα της μετανάστευσης ζητά ο Γιώργος Καρατζαφέρης, με αφορμή τα πρόσφατα επεισόδια στο κέντρο της Αθήνας από μετανάστες. Ο πρόεδρος του ΛΑΟΣ επισκέφθηκε το ΙΚΑ Πειραιά.
«Έχω την αίσθηση, αλλά και την βεβαιότητα, ότι και οι υπόλοιποι κομματικοί σχηματισμοί θα αντιληφθούν την σοβαρότητα του θέματος, όπως το έχει κατανοήσει και ο ΛΑΟΣ, και την επόμενη των ευρωεκλογών θα καθίσουμε κάτω σοβαρά και υπεύθυνα να δούμε πως θα αντιμετωπίσουμε αυτό το κοινωνικό φαινόμενο που τείνει να καταστρέψει ό,τι με προσπάθεια όλοι πετύχαμε τα τελευταία 50 χρόνια.»
Ο κ.Καρατζαφέρης τόνισε την ανάγκη να διαφυλαχτεί η ειρηνική διαβίωση στις πλατείες, στον τόπο συνάντησης των πολιτών, η οποία «έχει διαταραχτεί τον τελευταίο καιρό από θορυβοποιούς λαθρομετανάστες».
«Δεν σημαίνει ότι όλοι είναι ίδιοι ή ότι όλοι είναι κακοποιοί, όμως μια ενοχλητική μειοψηφία δημιουργεί προβλήματα», υπογράμμισε.
Και πρόσθεσε: «Ακουσα την κυβέρνηση να ζητάει συγγνώμη από τους μουσουλμάνους οι οποίοι έκαψαν το κέντρο της Αθήνας. Το περίεργο και η είδηση θα ήταν το αντίθετο, δηλαδή οι μουσουλμάνοι που έκαψαν την Αθήνα, να ζητούσαν συγγνώμη».
Αναφερόμενος στο θέμα του μουσουλμανικού νεκροταφείου ο κ.Καρατζαφέρης τόνισε ότι όλοι δικαιούνται έναν χώρο λατρείας.
Και πρόσθεσε: «Ταυτοχρόνως, δικαιούμεθα να ζητήσουμε την άμεση εφαρμογή του Ψηφίσματος του ΟΗΕ με ημερομηνία 24/11/81, το οποίο σαφώς αναφέρει ότι οι χώροι λατρείας επιστρέφουν στον σκοπό για τον οποίο ανηγέρθησαν, δηλαδή η Αγία Σοφία στην Κωνσταντινούπολη – εάν εφαρμοσθεί το Ψήφισμα- θα πρέπει να επανέλθει στην Ορθοδοξία».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Υποκλοπές: Το ψέμα της Intellexa στην Αρχή Προστασίας Δεδομένων, το «ξερίζωμα» μετά τις αποκαλύψεις και τα 395 μολυσμένα SMS
- «Δύο Επέτειοι, Μία Σκηνή» στο Ολύμπια Μουσικό Θέατρο
- Αγρότες: Διάλογος κατ’ όνομα, εξαγγελίες κατ’ ουσίαν – Χωρίς περιθώρια αλλαγών στα μέτρα
- Ένας χρόνος Τραμπ 2.0, ένας χρόνος χάος – Το MAGA δόγμα «Πρώτα η Αμερική» ως μπούμερανγκ για τις ΗΠΑ;
- Εμμονή Τραμπ με την Γροιλανδία: «Θα την αποκτήσουμε, οι Δανοί δεν μπορούν να την προστατεύσουν»
- Επιδρομή της Ρωσίας στο Κίεβο κόβει την ηλεκτροδότηση και την υδροδότηση
- Πόσο χρόνο θέλει ο εγκέφαλός μας για να αποφασίσει αν θα φάμε κάτι;
- Αρκάς: Η καλημέρα της Τρίτης
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τρίτη 20.01.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/01/danie-franco-wEuWV0Vz9uw-unsplash-315x220.jpg)






























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442