Αλβέρτης και Ζήσης μιλούν αποκλειστικά στο in.gr για το φάιναλ φορ του Βερολίνου
Λίγες ώρες πριν από την έναρξη των αγώνων του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα στο Βερολίνο, οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Νίκος Ζήσης μίλησαν αποκλειστικά στο in.gr για τις φιλοδοξίες τους, τις ιδιαιτερότητες της διοργάνωσης, αλλά και το... όνειρο της κατάκτησης του τροπαίου. Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού στάθηκε στους συμπαίκτες του, ενώ, ο Έλληνας άσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επικαλέστηκε και τον παράγοντα «τύχη».
- Σχολιάστε το φάιναλ φορ στο blog των φιλάθλων που ετοίμασε το in.gr
102
Λίγες ώρες πριν από την έναρξη των αγώνων του φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα στο Βερολίνο, οι Φραγκίσκος Αλβέρτης και Νίκος Ζήσης μίλησαν αποκλειστικά στο in.gr για τις φιλοδοξίες τους, τις ιδιαιτερότητες της διοργάνωσης, αλλά και το… όνειρο της κατάκτησης του τροπαίου.
Ο αρχηγός του Παναθηναϊκού που τελευταία φορά γεύτηκε τη χαρά το 2007 στάθηκε στους συμπαίκτες του, τους οποίους χαρακτήρισε ως «καλύτερους στον κόσμο» και έστειλε μήνυμα ενόψει Ολυμπιακού.
Από την άλλη πλευρά, ο Έλληνας άσος της ΤΣΣΚΑ Μόσχας, επικαλέστηκε και τον παράγοντα «τύχη» που αναμφίβολα θα παίξει το δικό της ρόλο στο παρκέ.
Διαβάστε την αποκλειστική συνέντευξη του Φραγκίσκου Αλβέρτη και του Νίκου Ζήση.
– Στείλτε τα σχόλιά σας για το φάιναλ φορ της Ευρωλίγκα στο blog των φιλάθλων που ετοίμασε το in.gr
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Καιρός: Βροχές και καταιγίδες την Παρασκευή – Τι θα γίνει στην Αττική
- Τέλος στο αλαλούμ για το χαρτζιλίκι μέσω IRIS
- Τέμπη: Τι αποκαλύπτουν «χαμένα» έγγραφα
- ΑΑΔΕ: Ποια εισοδήματα και παροχές δεν πιάνει το ραντάρ της Εφορίας
- ΚΕΦΙΜ: Στην Ελλάδα η 2η υψηλότερη πραγματική φορολόγηση της εργασίας – Παραμένει σχεδόν ίδια με τα επίπεδα του 2019
- Kόντρα στα πρέπει των καιρών – Τι δίδαξε ο Γενάρης τον Τζορτζ Όργουελ για την εξουσία και την αντίσταση




