2o Stomp Workshops: ένα ξεχωριστό εκπαιδευτικό μουσικό τετραήμερο!
Μουσικοί – Χορευτές – Ηθοποιοί αλλά και απλοί fans του ρυθμού και των STOMP, θα έχουν την ευκαιρία να προσεγγίσουν τεχνικές που επιτρέπουν τη δημιουργία Μουσικής, Χορογραφίας και Πρόζας, χρησιμοποιώντας «καθημερινά» αντικείμενα όπως σκούπες, κουβάδες, σπιρτόκουτα κ.α.
Το εκπαιδευτικό τετραήμερο του 2ου “STOMP Workshops” έρχονται να συμπληρώσουν, παράλληλα με τα workshops των STOMP, τα σεμινάρια Body music, κλακετών και ένα σπέσιαλ course, το Percussion Ensemble.
Διδάσκουν:
Leela Petronio (Paris) Simone Clarke (London) Max Pollak (New York) Petros Kourtis (Athens)
Στις 26 Μαΐου και ώρα 9.00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί συναυλία με τίτλο “Groove On Stage” στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας με τους Leela Petronio, Simone Clarke, Max Pollak, Πέτρος Κούρτης, Drum Voice, Tap Motif κ.α.
Καλλιτεχνική Επιμέλεια: Πέτρος Κούρτης (Μουσικός) Θάνος Δασκαλόπουλος (Χορευτής)
Τα σεμινάρια θα πραγματοποιηθούν στο Ωδείο Φίλιππος Νάκας στις 23 – 24 – 25 & 26 Μαϊου
Πληροφορίες: Ωδείο Φίλιππος Νάκας, Ιπποκράτους 41, Τηλ: 210 3634000
- Μπενφίκα – Ρεάλ Μαδρίτης 0-1: Άλμα πρόκρισης της «βασίλισσας» με γκολάρα Βινίσιους (vids)
- Μονακό – Παρί Σεν Ζερμέν 2-3: Ανατροπή και προβάδισμα πρόκρισης για τους πρωταθλητές Ευρώπης
- Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Τετάρτη 18.02.2026]
- Αγορές: Πώς οι επενδυτές μαθαίνουν να αντιμετωπίζουν το απρόβλεπτο
- Ρωσία: Η οικονομία της έχει εισέλθει στη ζώνη θανάτου – Ανάλυση Economist
- Δεκάλεπτη διακοπή στο Μπενφίκα – Ρεάλ: Ο Βινίσιους σκόραρε και μετά κατήγγειλε ρατσιστική επίθεση (vid)





