"Eurovision – Ο μεγάλος τελικός για την επιλογή ελληνικού τραγουδιού"
Σε μία λαμπερή τηλεοπτική βραδιά, η οποία θα πραγματοποιηθεί σήμερα στο ‘Αθηνών Αρένα‘, θα γίνει η επιλογή του τραγουδιού που θα εκπροσωπήσει την Ελλάδα στον 54ο Διαγωνισμό τραγουδιού της Eurovision. Ο Σάκης Ρουβάς θα ερμηνεύσει τα τρία υποψήφια τραγούδια από τα οποία το κοινό με SMS(60%) και η επταμελής επιτροπή(40%) θα επιλέξουν το τραγούδι που θα εκπροσωπήσει τη χώρα μας στη Μόσχα.
Τα τραγούδια είναι τα: 1ο. Out od Control σε στίχους Αλεξάνδρας Ζακκά 2ο. Right on time σε στίχους Craig Porteils και Cameron Giles-Webb και 3ο. Tthis is our night σε στίχους επίσης των Craig Porteils και Cameron Giles-Webb
Συνθέτης των τριών τραγουδιών είναι ο Δημήτρης Κοντόπουλος.
Τη βραδιά του ελληνικού τελικού θα παρουσιάσουν η Ματθίλδη και η Μπέτυ Μαγγίρα, ενώ τα σκηνικά, είναι του Ηλία Λεδάκη.Ο Φωκάς Ευαγγελινός έχει αναλάβει την σκηνοθεσία και την χορογραφία της βραδιάς. Την επιμέλεια των εμφανίσεων της Μπέτυς και της Ματθίλδης Μαγγίρα έχει ο Γιώργος Σεγρεδάκης.Η ιδέα και τα κείμενα της βραδιάς είναι του Γιώργου Καπουτζίδη.
Την επταμελή κριτική επιτροπή αποτελούν οι: Μίμης Πλέσσας : Συνθέτης – Πρόεδρος Επιτροπής, Δημήτρης Γόντικας : Γενικός Διευθυντής Τηλεόρασης ΕΡΤ, Αντώνης Ανδρικάκης: Στιχουργός – Γενικός Διευθυντής Ραδιοφωνίας ΕΡΤ, Ευαγγελία Πισκερά: Διευθύντρια Δημοσίων Σχέσεων ΕΡΤ, Όλγα Παυλάτου: Στέλεχος Δισκογραφίας, Γιώργος Κυβέλος: Παραγωγός Δίσκων και Στέλλα Φλωρά: Εκπρόσωπος Esctoday.
Σήμερα Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου, στις 22.00, στη ΝΕΤ.
- Γενική απεργία στην Αργεντινή ενάντια στο εργασιακό νομοσχέδιο Μιλέι
- Τα επτά superfoods που «υπόσχονται» να μας χαρίσουν περισσότερα χρόνια ζωής
- Άστατος ο καιρός την Πέμπτη με βροχές και καταιγίδες – Νέα επιδείνωση την Παρασκευή
- Αναδρομικά έως και 7 ετών για 6 κατηγορίες
- Βρετανικό Μουσείο: Διαψεύδει ότι αφαίρεσε τον όρο «Παλαιστίνιος» μετά από πιέσεις φιλοϊσραηλινής οργάνωσης
- Η επιστήμη ξέρει γιατί ο γάμος δεν φέρνει την απόλυτη ευτυχία


