89

Ο Λιν Γκριρ υποστήριξε ότιο Πράις του χτύπησε το πόδι και του έκανε φάουλ στην τελευταία φάση του αγώνα, με αποτέλεσμα να μην έχει την ευκαιρία ο Ολυμπιακός να ολοκληρώσει την τελευταία επίθεσή του.

Από την πλευρά του ο Παναγιώτης Γιαννάκης σχολίασε πως «οι αριθμοί δείχνουν πως ήμασταν καλύτεροι, αλλά χάσαμε». «Οι παίκτες παίζουν, όχι τα ακριβά συμβόλαια» σχολίασε από την πλευρά του ο Πιέρο Μπούκι.

Ειδικότερα, ο Παναγιώτης Γιαννάκης τόνισε:

«Δεν ξεκινήσαμε όπως θέλαμε στο Τop 16, αλλά κρατάμε ότι δείξαμε μεγάλη θέληση να γυρίσουμε το ματς στο τέλος. Ήταν ένα αρκετά επιθετικό παιχνίδι και εμείς ξεκινήσαμε με νευρικότητα και κάναμε πολλά λάθη. Στο δεύτερο ημίχρονο οι αριθμοί και το σύστημα αξιολόγησης δείχνουν ότι ήμασταν καλύτεροι, αλλά χάσαμε».

Στην τελευταία φάση του αγώνα αναφέρθηκε ο Λιν Γκριρ, ο οποίος θεωρεί πως ο Πράις του έκανε φάουλ:

«Ήταν φάουλ, ο Πράις μου χτύπησε το πόδι».

Από την πλευρά του ο Γιοτάμ Χαλπερίν δεν στάθηκε τόσο στην τελευταία φάση, τονίζοντας πως η ομάδα του άργησε να μπει στο κλίμα του αγώνα:

«Δεν ξέρω αν έγινε φάουλ πάνω στον Λιν. Αυτό που γνωρίζω είναι ότι είχαμε την ευκαιρία και δεν την εκμεταλλευτήκαμε. Η Αρμάνι νίκησε δίκαια, είχε το προβάδισμα σε όλο το ματς και παρότι γυρίσαμε το παιχνίδι, στο τέλος δεν τα καταφέραμε».

Ο κορυφαίος παίκτης του Ολυμπιακού, Γιώργος Πρίντεζης, τόνισε:

«Κάναμε ένα δώρο στην Αρμάνι. Ήμασταν κακοί στα πρώτα 25 λεπτά και παρότι ροκανίσαμε τη διαφορά, δεν καταφέραμε να πάρουμε τη νίκη».

Τέλος, ο τεχνικός της Αρμάνι Μιλάνο, Πιέρο Μπούκι, δήλωσε:

«Στο παρκέ παίζουν οι παίκτες και όχι τα συμβόλαια. Η άμυνα του Παπαλουκά μάς αποδιοργάνωσε. Ευτυχώς, Χολ, παρότι ήταν γενικά σε κακή μέρα, έβαλε κρίσιμα τρίποντα και πήραμε τη νίκη».

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr