Δια… πυρός και σιδήρου ο ΠΑΟΚ, άνετες νίκες οι «αιώνιοι»
Ο Παναθηναϊκός - που έπαιξε χωρίς τον Ντεπεστέλ - πήρε το τρίποντο απέναντι στον Μίλωνα και να παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας, με τον Ολυμπιακό - 3-1 σετ την Καλαμαριά - σε απόσταση αναπνοής. Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή, νίκησε τον Εθνικό με 3-2 στην Αλεξανδρούπολη.
Ο Παναθηναϊκός – που έπαιξε χωρίς τον Ντεπεστέλ – πήρε το τρίποντο απέναντι στον Μίλωνα και να παραμένει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας. Οι «πράσινοι» βρήκαν αντίσταση μόνο στο β σετ από τους Νεοσμυρνιώτες.
Ο Ολυμπιακός πέρασε νικηφόρα και από την Καλαμαριά, παραμένοντας σε απόσταση βολής από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.
Η Καλαμαριά που έπαιξε με διαγώνιο τον Ρόμπερτς προσπάθησε να εκμεταλλευτεί την κόπωση των «ερυθρόλευκων» από τις Ευρωπαϊκές τους υποχρεώσεις, αλλά το μόνο που κατάφερε ήταν να μειώσει το σκορ.
Ο ΠΑΟΚ πέτυχε τη μεγάλη ανατροπή, νίκησε τον Εθνικό με 3-2 στην Αλεξανδρούπολη – μολονότι είχε βρεθεί να χάνει με 2-0 – και πανηγύρισε την τρίτη συνεχόμενη νίκη του στο πρωτάθλημα Βόλεϊ Α1 ΟΠΑΠ.
Οι γηπεδούχοι με νέα πρόσωπα τους Νάρανσιτς, Τέσιτς ξεκίνησαν εντυπωσιακά τον αγώνα και έδειξαν ικανοί να κατακτήσουν το τρίποντο – οξυγόνο, όμως η απώλεια του τρίτου ήταν η απαρχή της αντεπίθεσης του ΠΑΟΚ, με τον Παντακίδη (αντικατέστησε τον Ντίνα) να δίνει τρομερή ώθηση στο μπλοκ του Δικεφάλου.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
Ο Ταϊρίς Μάξι οδήγησε τους Φιλαδέλφεια Σίξερς στη νίκη με 109-107 επί των Ορλάντο Μάτζικ και στα play offs του NBA, ενώ οι Γκόλντεν Στέιτ Γουόριορς νίκησαν τους Κλίπερς χάρη στους 35 πόντους του Στεφ Κάρι και θα παίξουν «τελικό» με τους Σανς.
Σοκ προκαλεί το περιστατικό που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια ποδοσφαιρικού αγώνα στο Εκουαδόρ, όταν άγνωστοι εισέβαλαν στον αγωνιστικό χώρο και εκτέλεσαν εν ψυχρώ τον διαιτητή.