Απορρίπτει το Δουβλίνο την προσφορά της Ryanair για την εξαγορά της Aer Lingus
Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair παραδέχτηκε την αποτυχία της προσφοράς της για την απόκτηση της επίσης ιρλανδικής ανταγωνίστριάς της εταιρείας Aer Lingus, αφότου η ιρλανδική κυβέρνηση, που κατέχει το ένα τέταρτο του κεφαλαίου της τελευταίας, δήλωσε ότι απορρίπτει την προσφορά.
95
Η ιρλανδική αεροπορική εταιρεία Ryanair παραδέχτηκε την αποτυχία της προσφοράς της για την απόκτηση της επίσης ιρλανδικής ανταγωνίστριάς της εταιρείας Aer Lingus, αφότου η ιρλανδική κυβέρνηση, που κατέχει το ένα τέταρτο του κεφαλαίου της τελευταίας, δήλωσε ότι απορρίπτει την προσφορά.
Σε ανακοίνωση της η Ryanair δηλώνει «απογοητευμένη από την απόφαση της κυβέρνησης να μην αποδεχτεί την προσφορά της», που καθορίστηκε στο 1,40 ευρώ για κάθε μετοχή της Aer Lingus–συνολικά, περίπου 748 εκατομμύρια ευρώ.
Η εταιρεία πρόσθεσε πάντως ότι σέβεται την επιλογή της κυβέρνησης.
Η Ryanair υπέβαλε προσφορά για την εξαγορά της Aer Lingus στα τέλη του 2008.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Γαλλικό
- Λονδίνο: Πώς ο πόλεμος στο Ιράν «παγώνει» τα πολυτελή ξενοδοχεία και τη ζήτηση από τη Μέση Ανατολή
- LIVE: Μίλαν – Γιουβέντους
- Μπορεί το Μουντιάλ 2026 να βάλει τέλος στον πόλεμο των Μπέκαμ; – «Κοινή λατρεία»
- Μεγάλο ρεκόρ από τον Ντιμάρκο
- Epic Fury: Πύραυλοι 36 δισ. δολ. που προορίζονταν για Κίνα «χωνεύτηκαν» από τα βουνά του Ιράν
- Αυτές οι ομάδες θα καταφέρνουν να προκριθούν στο Final Four της Αθήνας σύμφωνα με τον Βεζένκοφ (vid)
- Γιατί οι αεροπορικές δεν πρόκειται να μειώσουν τα αυξημένα ναύλα
- Άγιος Δημήτριος: Η στιγμή που ο 20χρονος φτάνει στο πάρκο Ασυρμάτου πριν τη δολοφονία του 27χρονου
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 26.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/aung-myin-thu-xaoDaS7tT8-unsplash-315x220.jpg)



























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442