Στις 10 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει ξανά το τούνελ της Μάγχης
Μετά από τρεισήμισι μήνες επισκευών των ζημιών που είχαν προκληθεί από πυρκαγιά, η σήραγγα της Μάγχης θα παραδοθεί ξανά στο κοινό στις 10 Φεβρουαρίου. Η πυρκαγιά είχε εκδηλωθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου σε τρένο που μετέφερε χημικά.
103
Μετά από τρεισήμισι μήνες επισκευών των ζημιών που είχαν προκληθεί από πυρκαγιά, η σήραγγα της Μάγχης θα παραδοθεί ξανά στο κοινό στις 10 Φεβρουαρίου.
Σύμφωνα με ανακοίνωση της Eurotunnel, η κυκλοφορία των οχημάτων θα ξεκινήσει ξανά στην σήραγγα της Μάγχης το βράδυ της 9ης προς την 10η Φεβρουαρίου.
Η πυρκαγιά είχε εκδηλωθεί στα μέσα Σεπτεμβρίου σε τρένο που μετέφερε χημικά, προκαλώντας κυκλοφοριακό χάος στη σήραγγα της Μάγχης, η οποία συνδέει τη Βρετανία με τη Γαλλία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- Ξάνθη: Θρίλερ με νεκρό βρέφος – Συνελήφθη η μητέρα του
- Η Βαλένθια θα διεκδικήσει μόνιμη άδεια στη Euroleague
- Χανταϊός: Η Αυστραλία επαναπατρίζει πολίτες της με αεροσκάφος από το Hondius – Νοσεί και Αμερικανός επιβάτης
- Χανταϊός: Ο χρόνος επώασης του ιού μπορεί να φτάσει τις 45 ημέρες – Τι λένε Βασιλακόπουλος και Μαγιορκίνης
- Αντώνης Ρέμος: Η δωρεάν συναυλία στη Θεσσαλονίκη για τα 30 χρόνια του στο τραγούδι
- Δύο νέες επιχειρήσεις διάσωσης μεταναστών στα νότια της Κρήτης
- Τι ισχύει με το μέλλον του Αντετοκούνμπο – Τα «θέλω» των Μπακς σε πιθανό trade
- Οι 9 σταθμοί της Ιθάκης, το μεγάλο ευχαριστώ του Τσίπρα και το ταξίδι που μόλις αρχίζει
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Δευτέρα 11.05.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/05/francisco-moreno-U8kQFsu9vzw-unsplash-315x220.jpg)

























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442