Συνελήφθη 30χρονη δραπέτης την ώρα που προσπαθούσε να περάσει στην Αλβανία
Τριαντάχρονη κρατούμενη συνελήφθη στο μεθοριακό σταθμό Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, ενώ επιχειρούσε να διαφύγει στην Αλβανία. Η γυναίκα είχε μεταφερθεί σε νοσοκομείο της Θεσσαλονίκης, όμως διέφυγε της προσοχής του αστυνομικού και δραπέτευσε.
Τριαντάχρονη κρατούμενη συνελήφθη στο μεθοριακό σταθμό Κρυσταλλοπηγής Φλώρινας, την ώρα που επιχειρούσε να διαφύγει στην Αλβανία.
Σύμφωνα με την αστυνομία, η νεαρή, που κατηγορείται για κλοπές και για παραβάσεις του νόμου περί ναρκωτικών, οδηγήθηκε από αστυνομικό τμήμα στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο Θεσσαλονίκης, για να υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις.
Όμως διέφυγε της προσοχής του αστυνομικού που τη συνόδευε και εξαφανίστηκε από το νοσοκομείο.
Τελικά, δεν κατάφερε να περάσει τα σύνορα, αφού στο μεθοριακό σταθμό είχε κοινοποιηθεί έγκαιρα το ένταλμα σύλληψης του ανακριτή.
Η Γυναίκα της Ζάκυθος και άλλες αιώνιες μνήμες είναι ένα ποιητικό έργο που ο Σολωμός δεν τελείωσε ποτέ - όπως δεν τελείωσε ποτέ τα περισσότερα έργα του.
Η ταινία, που ολοκληρώθηκε πρόσφατα έπειτα από τρία χρόνια παραγωγής φέρνει και πάλι στο προσκήνιο το πιο κρίσιμο ζήτημα του καιρού μας: την κλιματική κρίση. Το Mankind’s Folly έρχεται στον κινηματογράφο Δαναό για δύο μόνο προβολές το Σάββατο 17 & την Κυριακή 18 Ιανουαρίου.
Σύνταξη
WIDGET ΡΟΗΣ ΕΙΔΗΣΕΩΝΗ ροή ειδήσεων του in.gr στο site σας