Κλειστό για πέντε ώρες έμεινε το αεροδρόμιο της Μαδρίτης εξαιτίας χιονοπτώσεων
Χιλιάδες επιβάτες αποκλείστηκαν το Σάββατο στο διεθνές αεροδρόμιο Μπαράχας της Μαδρίτης, το οποίο παρέμεινε κλειστό για πέντε ώρες, εξαιτίας σφοδρών χιονοπτώσεων.
103
Χιλιάδες επιβάτες αποκλείστηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο Μπαράχας της Μαδρίτης το Σάββατο, καθώς από τη σφοδρή χιονόπτωση έκλεισαν οι διάδρομοι και δεν πραγματοποιήθηκε καμία πτήση.
Περίπου 45.000 επιβάτες είτε καθηλώθηκαν στο αεροδρόμιο, λόγω ακύρωσης της πτήσης τους, είτε υπέστησαν σοβαρές καθυστερήσεις, καθώς το αεροδρόμιο Μπαράχας καλύφθηκε με χιόνια σε μια από τις σφοδρότερες χιονοπτώσεις των τελευταίων δεκαετιών. Η λειτουργία του αεροδρομίου διακόπηκε τελείως για πέντε ώρες.
Ο τρίτος από τους τέσσερις διαδρόμους του αεροδρομίου άνοιξε αργά το βράδυ του Σαββάτου και αναμένεται ότι το αεροδρόμιο θα επαναλειτουργήσει την Κυριακή κανονικά, όπως γράφει ο ισπανικός τύπος, επικαλούμενος δηλώσεις του διευθυντή λειτουργίας των ισπανικών αερογραμμών, Χαβιέρ Μαρίν.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ/Reuters
- Economist: Μετρά αντίστροφα ο χρόνος του private credit – Ορατή μια νέα κρίση στην παγκόσμια οικονομία;
- Γουέστ Χαμ – Λιντς Γιουνάιτεντ 2-4 πεν. (2-2 κ.α.): Πρόκριση «θρίλερ» στην 4άδα του FA Cup για τα «Παγώνια»
- Υποκλοπές: Πασχίζει η Σοφία Βούλτεψη να βγάλει καθαρό τον Γρ. Δημητριάδη και εκτίθεται
- Γλυφάδα: Χειροπέδες σε 3 άνδρες που απείλησαν αστυνομικούς με αεροβόλο όπλο, μαχαίρι και σφυρί
- Τα επαγγέλματα που η Τεχνητή Νοημοσύνη δεν μπορεί να αγγίξει και οι νέοι που τα επιλέγουν
- Μιχαηλίδης: «Δεν ήμασταν αυτοί που έπρεπε»
- Σαραγόσα – Μπαρτσελόνα 86-92: Δύσκολο «διπλό» για τους Μπλαουγκράνα πριν τον Παναθηναϊκό
- Ο Κιρ Στάρμερ δεν θέλει τον Κάνιε Γουέστ στο Λονδίνο
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Κυριακή 05.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/filip-kvasnak-LUrr8X4RDw4-unsplash-315x220.jpg)
































































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442