Κλειστό για πέντε ώρες έμεινε το αεροδρόμιο της Μαδρίτης εξαιτίας χιονοπτώσεων
Χιλιάδες επιβάτες αποκλείστηκαν το Σάββατο στο διεθνές αεροδρόμιο Μπαράχας της Μαδρίτης, το οποίο παρέμεινε κλειστό για πέντε ώρες, εξαιτίας σφοδρών χιονοπτώσεων.
Χιλιάδες επιβάτες αποκλείστηκαν στο διεθνές αεροδρόμιο Μπαράχας της Μαδρίτης το Σάββατο, καθώς από τη σφοδρή χιονόπτωση έκλεισαν οι διάδρομοι και δεν πραγματοποιήθηκε καμία πτήση.
Περίπου 45.000 επιβάτες είτε καθηλώθηκαν στο αεροδρόμιο, λόγω ακύρωσης της πτήσης τους, είτε υπέστησαν σοβαρές καθυστερήσεις, καθώς το αεροδρόμιο Μπαράχας καλύφθηκε με χιόνια σε μια από τις σφοδρότερες χιονοπτώσεις των τελευταίων δεκαετιών. Η λειτουργία του αεροδρομίου διακόπηκε τελείως για πέντε ώρες.
Ο τρίτος από τους τέσσερις διαδρόμους του αεροδρομίου άνοιξε αργά το βράδυ του Σαββάτου και αναμένεται ότι το αεροδρόμιο θα επαναλειτουργήσει την Κυριακή κανονικά, όπως γράφει ο ισπανικός τύπος, επικαλούμενος δηλώσεις του διευθυντή λειτουργίας των ισπανικών αερογραμμών, Χαβιέρ Μαρίν.
Υποψήφιο για 8 Όσκαρ είναι το ρομαντικό δράμα της Κλόι Ζάο, με τίτλο Άμνετ που κλέβει τις εντυπώσεις στις σκοτεινές αίθουσες. Αυτές είναι οι νέες ταινίες της εβδομάδας.