«Είναι άδικο να με υποτιμάτε» τονίζει ο Αντώνης Νικοπολίδης
Ο Αντώνης Νικοπολίδης προέβη σε μια διευκρινιστική δήλωση αναφορικά με το θέμα του διορισμού του ως δενδροκηπουρός στον δήμο Κηφισιάς. Ο ερυθρόλευκος πορτιέρο αναφέρει στη δήλωσή του, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού ότι έκανε χρήση του δικαιώματός που του παρέχει το Κράτος και θα αποφασίσει ο ίδιος τι θα κάνει μέσα στους επόμενους δύο μήνες.
89
Ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού, Αντώνης Νικοπολίδης, προέβη σε μια διευκρινιστική δήλωση αναφορικά με το θέμα του διορισμού του ως δενδροκηπουρός στον δήμο Κηφισιάς. Ο «ερυθρόλευκος» πορτιέρο αναφέρει στη δήλωσή του, η οποία αναρτήθηκε στην επίσημη ιστοσελίδα του Ολυμπιακού ότι έκανε χρήση του δικαιώματός που του παρέχει το Κράτος και θα αποφασίσει ο ίδιος τι θα κάνει μέσα στους επόμενους δύο μήνες.
Αναλυτικά η δήλωση του Νικοπολίδη έχει ως εξής:
«Σχετικά με το θέμα που προέκυψε και αφορά το διορισμό μου στο Δημόσιο, θα ήθελα να διευκρινίσω τα εξής:
Το Κράτος δίνει αυτό το δικαίωμα, βάσει νόμου, σε αθλητές σημαντικών διακρίσεων (στη δική μου περίπτωση μετά την κατάκτηση του Euro 2004). Το 2005 έκανα χρήση του δικαιώματός μου, όπως και πολλοί άλλοι συνάδελφοί μου, και χθες δημοσιοποιήθηκε η είδηση του διορισμού μου.
Το να σχολιάζει ο καθένας, με υποτιμητικό κατά τη γνώμη μου τρόπο, το γεγονός ότι έκανα χρήση ενός δικαιώματος που δίνει η Πολιτεία, χωρίς εγώ να έχω απαντήσει εάν θα κάνω αποδεκτό τον διορισμό, είναι τουλάχιστον άδικο.
Με βάση το σχετικό νόμο, έχω δικαίωμα να απαντήσω, θετικά ή αρνητικά, μέσα σε διάστημα δύο μηνών και θα το κάνω όταν εγώ κρίνω, γνωστοποιώντας παράλληλα και τους λόγους της απόφασής μου αυτής».
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Η βαθμολογία στη Euroleague και τα σενάρια για τον Παναθηναϊκό
- Μπαρτζώκας: «Το επίπεδο της Euroleague είναι καλύτερο από ποτέ»
- Europa League: Τα ζευγάρια των ημιτελικών – Πότε είναι ο τελικός
- Γκολ και highlights από τις ρεβάνς του Europa League (vids)
- Ο αποκλεισμός της ΑΕΚ έκλεισε την πόρτα της 10άδας στην Ελλάδα
- Νότιγχαμ απο «ατσάλι», νίκησε την Πόρτο και πέρασε στα ημιτελικά του Γιουρόπα Λιγκ (1-0, vid)
- ΑΕΚ – Βαγιεκάνο 3-1: Άγγιξε το «θαύμα», αλλά αποκλείστηκε η «Ένωση» (vid)
- Conference League: Επική πρόκριση της Στρασμπούρ (4-0), πέρασε εύκολα η Κρίσταλ Πάλας παρά την ήττα (2-1, vids)
Ακολουθήστε το in.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις






![Άκρως Ζωδιακό: Τα Do’s και Don’ts στα ζώδια σήμερα [Παρασκευή 17.04.2026]](https://www.in.gr/wp-content/uploads/2026/04/theodor-vasile-QgV8nrpQjQ8-unsplash-1-315x220.jpg)





























































Αριθμός Πιστοποίησης Μ.Η.Τ.232442