"Poseidon"
Παραμονή πρωτοχρονιάς και όλα είναι σχεδόν έτοιμα ώστε το πολυτελές κρουαζιερόπλοιο ‘Poseidon’ να υποδεχθεί το νέο έτος. Το κλίμα είναι άκρως εορταστικό μεταξύ των επιβατών και οι εορταστικές εκδηλώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει.
Με την αλλαγή του χρόνου ο χορός και η διασκέδαση δίνουν το ρυθμό. Κανείς από τους επιβάτες και το πλήρωμα δεν έχουν αντιληφθεί το κίνδυνο που πλησιάζει.
Ένα τεράστιο κύμα ύψους εκατό περίπου μέτρων πλησιάζει με μεγάλη ταχύτητα το πλοίο. Οι αξιωματικοί στη γέφυρα το αντιλαμβάνονται την τελευταία στιγμή και η προσπάθειά τους να αποσοβήσουν τη καταστροφή είναι μάταιη. Τ
ο κρουαζιερόπλοιο από τη σφοδρή σύγκρουση αναποδογυρίζει, εγκλωβίζοντας στους εσωτερικούς του χώρους τους πανικόβλητους επιζώντες ανάμεσα σε πτώματα και τραυματίες. Τώρα το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να προσπαθήσουν να επιβιώσουν μέσα στην θαλάσσια φυλακή που τους απειλεί.
Περιπέτεια αγωνίας, αμερικανικής παραγωγής 2006.
Σκηνοθέτης: Γούλφγκανγκ Πίτερσεν
Παίζουν/Συμμετέχουν : Κερτ Ράσελ, Τζος Λούκας, Γιασίντα Μπάρετ, Ρίτσαρντ Ντρέιφους, Έμμυ Ρόσαμ, Κέβιν Ντίλον, Στέισι Φέργκιουσον.
Σήμερα Πέμπτη 4 Δεκεμβρίου, στις 21.00 στο Star.
- MEGA: Στην κορυφή της τηλεθέασης με τον αγώνα Ολυμπιακός – Λεβερκούζεν
- Ο Τραμπ θέλει να χακάρει το ευρωπαϊκό Διαδίκτυο – Πλατφόρμα θα ξεκλειδώνει το απαγορευμένο περιεχόμενο
- Πρόβλημα στην Ίντερ: Τραυματίστηκε ο Λαουτάρο
- Η κυβέρνηση Τραμπ διευρύνει τις εξουσίες της ICE – Έχει πλέον δικαίωμα να συλλαμβάνει πρόσφυγες
- Έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού: Έρχονται καταιγίδες και χαλαζοπτώσεις – Οι επικίνδυνες περιοχές
- Σκάνδαλο Έπσταϊν: Σύλληψη του έκπτωτου πρίγκιπα Άντριου – Καταιγιστικές εξελίξεις στη Βρετανία

