«Σάρας» και «Περπέ» τα δύο προβλήματα του Ομπράντοβιτς
Αμέσως μετά την επιστροφή του από την Πολωνία, όπου αντιμετώπισε και νίκησε την Πρόκομ, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι πρωταθλήματος με το Αιγάλεω. Ο Ομπράντοβιτς, όμως, δεν έχει να ανησυχεί μόνο για την κούραση αλλά και για το ότι οι Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Στράτος Περπέρογλου αισθάνονται ενοχλήσεις στη μέση.
89
Αμέσως μετά την επιστροφή του από την Πολωνία, όπου αντιμετώπισε και νίκησε την Πρόκομ, ο Παναθηναϊκός ξεκίνησε την προετοιμασία του για το παιχνίδι πρωταθλήματος με το Αιγάλεω. ΟΟμπράντοβιτς, όμως, δεν έχει να ανησυχεί μόνογια την κούραση αλλά και για τοότι οι Σαρούνας Γιασικεβίτσιους και Στράτος Περπέρογλουαισθάνονται ενοχλήσεις στη μέση.
Ο «Περπέ» έχει ενοχλήσεις στη μέση και γι αυτό το λόγο δεν αγωνίστηκε ούτε στο ντέρμπι με τον Ολυμπιακό, ούτε στο παιχνίδι της Ευρωλίγκα με την Πρόκομ. Την Παρασκευήο παίκτης θα δοκιμάσει να προπονηθεί κι αν νιώθει καλύτερα, θα συμπεριληφθεί στη 12άδα για το ματς του Σαββάτου. Το ίδιο θα συμβεί και με τον «Σάρας» που πονούσε στη μέση του μετά το παιχνίδι με την Πρόκομ.
Στο παιχνίδι με το Αιγάλεω δεν αναμένεται να δούμε για πρώτη φορά με τη φανέλα του Παναθηναϊκού και τον Γκιόργκι Σερμαντίνι. Ο Γεωργιανός σέντερ κάνει προπονήσεις εδώ και έναν μήνα με τους «πράσινους» και σύντομα αναμένεται να πάρει και τα πρώτα του λεπτά συμμετοχής και δεν αποκλείεται αυτό να συμβείτο Σάββατο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Πορτογαλία: Ο ακροδεξιός υποψήφιος περνάει στον δεύτερο γύρο των προεδρικών εκλογών
- Γουατεμάλα: 7 αστυνομικοί δολοφονούνται από συμμορίες μετά τις εξεγέρσεις σε φυλακές
- Συναγερμός για μεγάλη πυρκαγιά σε εργοστάσιο στις Αχαρνές
- Γροιλανδία: ΕΕ και Βρετανία δεσμεύονται για την κυριαρχία της Δανίας, λέει η Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν
- Στα «ΝΕΑ» της Δευτέρας: Ελαφρύτερα εκκαθαριστικά
- Δεκατρία σιδηροδρομικά δυστυχήματα με νεκρούς στην Ισπανία από τις αρχές του αιώνα