Πρεμιέρα με το… απόλυτο ντέρμπι «αιωνίων» στo βόλεϊ
Αυλαία στην Α1 ανδρών του βόλεϊ για την περίοδο 2008-2009, που θα είναι η πιο ενδιαφέρουσα των τελευταίων ετών. Στην τριάδα των «μεγάλων» (Ολυμπια-κός, Παναθηναϊκός, Ηρακλής) προστέθηκε η επιθυμία των ΕΑ Πατρών και Λαμίας να μπουν «σφήνα». Ταυτόχρονα, το πρωτάθλημα αρχίζει με το «απόλυτο» ντέρμπι (18:00, Novasports) ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό. - Ο λόγος στους 12 αρχηγούς
Αυλαία στο πρωτάθλημα της Α1 ανδρών του βόλεϊ για την αγωνιστική περίοδο 2008-2009, που αναμένεται να είναι η πιο ενδιαφέρουσα των τελευταίων ετών.
Η μεταγραφική ενίσχυση, την οποία έλαβαν οι περισσότερες ομάδες, κάνουν τη διοργάνωση ανταγωνιστική, καθώς στην τριάδα των «μεγάλων» (Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, Ηρακλής) προστέθηκε η επιθυμία των ΕΑ Πατρών και Λαμίας να μπουν «σφήνα».
Ταυτόχρονα, το πρωτάθλημα αρχίζει με το «απόλυτο» ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον Παναθηναϊκό κι αυτό είναι ένα γεγονός που αυξάνει το ενδιαφέρον με το «καλημέρα» κιόλας.
Ο Ολυμπιακός ήταν η ομάδα που πραγματοποίησε τη μεταγραφική «βόμβα» της εφετινής περιόδου σε ολόκληρη την Ευρώπη με την απόκτηση του Ιβάν Μίλκοβιτς, ενός σούπερ σταρ που αναμένεται να αποτελέσει την «ατραξιόν» του πρωταθλήματος.
Ο Σέρβος διαγώνιος είναι από τους καλύτερους αθλητές στον κόσμο, αληθινός «κράχτης» με το θεαματικό μα και ουσιαστικό παιχνίδι του. Από την άλλη πλευρά ο Παναθηναϊκός έχασε τους Βραζιλιάνους Ντάντε και Μαρσέλο και, θεωρητικά, εμφανίζεται κατά τι λιγότερο ισχυρός σε σχέση με πέρυσι.
Η παρουσία όμως του έμπειρου Αλέκου Λεώνη στον πάγκο του αποτελεί εχέγγυο εμπιστοσύνης, καθώς οι Αντράε, Ερπ και Ντεπεστέλ, που αποκτήθηκαν φέτος, είναι καλοί παίκτες.
Ο πρωταθλητής Ηρακλής θα αντιμετωπίσει την Κυριακή στο «Αλεξάνδρειο» τον Αρη, στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Στις υπόλοιπες αναμετρήσεις της πρεμιέρας, η Λαμία θα υποδεχθεί τον Φοίνικα Σύρου, η ΕΑ Πατρών θα παίξει στην Αλεξανδρούπολη με τον Εθνικό, ο «νεοφώτιστος» Απόλλωνας Καλαμαριάς θα φιλοξενήσει τον ΠΑΟΚ και ο Μίλωνας την Κηφισιά. Το πρόγραμμα:
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.
LIVE: Άρης – Βόλος. Παρακολουθήστε live στις 19:00 την εξέλιξη της αναμέτρησης Άρης – Βόλος για τη 2η αγωνιστική των θέσεων 5-8 πλέι οφ της Super League. Τηλεοπτικά από το Novasports 2HD.
Οι 11άδες που επέλεξαν Γρηγορίου και Μπράτσος για το σημερινό (18/4, 19:00) παιχνίδι στο Βικελίδης, στο πλαίσιο της 2ης αγωνιστικής των πλέι οφ για τις θέσεις 5-8 της Super League.
Ο Ολυμπιακός επικράτησε του Ιωνικού Νέας Φιλαδέλφειας με 30-23 και έκανε το 1-0 στην ημιτελική σειρά της Handball Premier για τα playoffs των θέσεων (1-4).