Η Στρατάκη στην 35η θέση μετά από τέσσερα αγωνίσματα
Στην 35η θέση της κατάταξης βρίσκεται η Αργυρώ Στρατάκη μετά την ολοκλήρωση της 1η ημέρας του επτάθλου. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια των Συνθέτων, άρχισε με 14.05 στα 100μ εμπόδια, συνέχισε με 1.68μ στο ύψος, στη σφαιροβολία είχε βολή στα 13.22 και στα 200μ. είχε χρόνο 25.47. Το έπταθλο ολοκληρώνεται το Σάββατο (16/8) με μήκος, ακοντισμό και 800μ.
26
Στην 35η θέση της γενικής κατάταξης βρίσκεται η Αργυρώ Στρατάκη μετά την ολοκλήρωση της 1η ημέρας του επτάθλου.
Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια των Συνθέτων, άρχισε με 14.05 στα 100μ εμπόδια, όπου αποκόμισε 971 βαθμούς, συνέχισε με 1.68μ στο ύψος λαμβάνοντας 830 βαθμούς, στη σφαιροβολία είχε βολή στα 13.22, όπου πήρε 742 βαθμούς και στα 200μ. είχε χρόνο 25.47 και πήρε 844 βαθμούς. Ετσι με 3.387 βαθμούς στο σύνολο βρίσκεται στην 35η θέση.
Με τα τεχνικά λάθη που έκανε, πρωτίστως στο ύψος και στη συνέχεια ση σφαίρα, τα… έβαλε, η Στρατάκη: «Είμαι στεναχωρημένη και τα έχω βάλει με τον εαυτό μου, για τα τεχνικά λάθη που έκανα στο ύψος, αλλά και τη σφαίρα.
»Λάθη, που εν μέρει οφείλονταν και στη ψυχολογία μου πάνω στον αγώνα. Συμβαίνουν αυτά. Τώρα θα προσπαθήσω, στα αυριανά αγωνίσματα, να βελτιώσω όσο το δυνατόν την κατάσταση και να πάρω μία θέση όσο γίνεται πιο ψηλά στη γενική κατάταξη».
Το έπταθλο ολοκληρώνεται το Σάββατο (16/8) με μήκος, ακοντισμό και 800μ.
Η πρώτη οκτάδα της κατάταξης:
1. Ιλέας Φοντέν (ΗΠΑ) 4.060 βαθμούς
2. Ναταλία Ντομπρίνσκα (Ουκρανία) 3.996
3. Κέλι Σόθερτον (Μ. Βρετανία) 3.938
4. Αννα Μπογκντάνοβα (Ρωσία) 3.922
5. Λιουντμίλα Μπλόνσκα (Ουκρανία) 3.912
6. Τζέσικα Ζελίνκα (Καναδάς) 3.866
7. Γιολάντα Κάιζερ (Ολλανδία) 3.864
8. Καρολίνα Τιμίνσκα (Πολωνία) 3.813
……………………………………………………..
35.Αργυρώ Στρατάκη (ΕΛΛΑΔΑ) 3.387
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ
- CIA για Ιράν: Ο Χαμενεΐ θα μπορούσε να αντικατασταθεί από σκληροπυρηνικούς των Φρουρών της Επανάστασης
- ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο απαιτούν άμεση ψηφοφορία για να περιορίσουν τη δράση του Τραμπ στο Ιράν
- Πόσο κινδυνεύει η παγκόσμια προμήθεια πετρελαίου από τον πόλεμο Ιράν – ΗΠΑ
- ΔΟΑΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου των κυβερνητών για το Ιράν
- ΗΠΑ σε ΟΗΕ: H ειρήνη διατηρείται μέσω της δύναμης απέναντι στον τρόμο
- Ένα περίεργο μήνυμα στον λογαριασμό του Χαμενεΐ
