Η Φερεκίδη αποκλείσθηκε από τον τελικό του Κ1
Στον ημιτελικό σταμάτησε η πορεία της Μαρίας Φερεκίδη στο Ολυμπιακό τουρνουά κάνοε καγιάκ σλάλομ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με επίδοση 118,99 κατέλαβε την 11η θέση και αποκλείσθηκε από τον τελικό του Κ1, όπου προκρίθηκαν οι πρώτες δέκα κοπέλες από τις 15 που συμμετείχαν.
26
Στον ημιτελικό σταμάτησε η πορεία της Μαρίας Φερεκίδη στο Ολυμπιακό τουρνουά κάνοε καγιάκ σλάλομ. Η Ελληνίδα πρωταθλήτρια με επίδοση 118,99 κατέλαβε την 11η θέση και αποκλείσθηκε από τον τελικό του Κ1, όπου προκρίθηκαν οι πρώτες δέκα κοπέλες από τις 15 που συμμετείχαν.
Eν τω μεταξύ ηΕλενα Καλίσκα από τη Σλοβακία κατέκτησε το χρυσό μετάλλιο στο Κ1 γυναικών του κάνοε καγιάκ σλάλομ, αφού στον τελικό σημείωσε επίδοση 192,64 (συνυπολογίζεται η επίδοση του ημιτελικού) και πήρε την πρώτη θέση. Το αργυρό μετάλλιο κατέκτησε η Τζακλίν Λόρενς από την Αυστραλία με 206,94 και το χάλκινο η Βιολέτα Πέτερς Ομπλινγκερ από την Αυστρία με 214,77.
Στα C2 ανδρών
Οι Σλοβάκοι Πάβολ και Πίτερ Χοσόρνερ κατέκτησαν το χρυσό μετάλλιο στο C2 του Ολυμπιακού τουρνουά κάνοε καγιάκ σλάλομ, καθώς στον τελικό σημείωσαν επίδοση 190.82 και πήραν την πρώτη θέση. Το αργυρό μετάλλιο πήραν οι Τσέχοι Γιάροσλαβ Βολφ και Οντρεϊ Στεπανεκ με 192.89 και το χάλκινο οι Ρώσοι Μιχαϊλ Κουζνέτσοφ και Ντμίτρι Λαριόνοφ με 197.37.
Η τελική κατάταξη:
1. Πάβολ Χοσόρνερ/Πίτερ Χοσόρνερ (Σλοβακία) 190.82
2. Γιάροσλαβ Βολφ/Οντρεϊ Στεπανεκ (Τσεχία) 192.89
3. Μιχαϊλ Κουζνέτσοφ/Ντμίτρι Λαριόνοφ 197.37
4. Σεντρίκ Φορζί/Μαρτίν Μπροντ (Γαλλία) 198.19
5. Αντρέα Μπενέτι/Ερικ Μασοέρο (Ιταλία) 204.12
6. Φέλιξ Μίτσελ/Σεμπαστιαν Πίρσιγκ (Γερμανία) 204.43
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- CIA για Ιράν: Ο Χαμενεΐ θα μπορούσε να αντικατασταθεί από σκληροπυρηνικούς των Φρουρών της Επανάστασης
- ΗΠΑ: Οι Δημοκρατικοί στο Κογκρέσο απαιτούν άμεση ψηφοφορία για να περιορίσουν τη δράση του Τραμπ στο Ιράν
- Πόσο κινδυνεύει η παγκόσμια προμήθεια πετρελαίου από τον πόλεμο Ιράν – ΗΠΑ
- ΔΟΑΕ: Έκτακτη συνεδρίαση του Συμβουλίου των κυβερνητών για το Ιράν
- ΗΠΑ σε ΟΗΕ: H ειρήνη διατηρείται μέσω της δύναμης απέναντι στον τρόμο
- Ένα περίεργο μήνυμα στον λογαριασμό του Χαμενεΐ
