Ούτε ο Λιούμπισιτς θα αγωνισθεί στο Πεκίνο
Μετά τους Ίβο Κάρλοβιτς και Μάριο Αντσιτς, ο Ιβάν Λιούμπισιτς έγινε ο τρίτος τενίστας από την Κροατία, ο οποίος δεν θα δώσει το «παρών» στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις. Όπως έγινε γνωστό από την αποστολή της χώρας, ο Λιούμπισιτς, ο οποίος είναι Νο 51 στην παγκόσμια κατάταξη, ταλαιπωρείται από τραυματισμό.
26
Μετά τους Ίβο Κάρλοβιτς και Μάριο Αντσιτς, ο Ιβάν Λιούμπισιτς έγινε ο τρίτος τενίστας από την Κροατία, ο οποίος δεν θα δώσει το «παρών» στο Ολυμπιακό τουρνουά τένις.
Όπως έγινε γνωστό από την αποστολή της χώρας, ο Λιούμπισιτς, ο οποίος είναι Νο 51 στην παγκοσμια κατάταξη, ταλαιπωρείται από τραυματισμό, χωρίς ωστόσο να δοθούν στη δημοσιότητα περισσότερες λεπτομέρειες.
Μετά την εξέλιξη αυτή, τη θέση του Λιούμπισιτς στο ταμπλό πήρε ο Ντέβον Μάλινγκς από τις Μπαχάμες, ο οποίος θα αναμετρηθεί στο πλαίσιο του α΄ γύρου με τον Αργεντινό Αγκουστίν Καγέρι.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μέση Ανατολή: Η Κίνα καλεί τους πολίτες της να εγκαταλείψουν άμεσα το Ισραήλ και το Ιράν
- Ιράν: Στους 148 οι νεκροί από την επίθεση σε δημοτικό σχολείο θηλέων – Δεκάδες τραυματισμένα παιδιά
- Τεχνητή νοημοσύνη: Ποια επαγγέλματα κινδυνεύουν περισσότερο
- Euroleague: Νέα αναβολή στο ματς της Χάποελ με την Παρί λόγω της εμπόλεμης κατάστασης στη Μέση Ανατολή
- ΑΑΔΕ: Όλες οι αλλαγές στους ΚΑΔ για επαγγελματίες και επιχειρήσεις
- Η Έλλη Πασπαλά τραγουδά jazz στο Θέατρο Ολύμπια «Μαρία Κάλλας»
