89

Με ισοπαλία 10-10 κόντρα στην ασημένια Ολυμπιονίκη της Αθήνας Σερβία έκλεισε την προετοιμασία της η Εθνική ομάδα πόλο των ανδρών στη Σεούλ και ετοιμάζεται να εγκατασταθεί στο Ολυμπιακό χωριό του Πεκίνου.

Η ελληνική ομάδα στο τελευταίο φιλικό πριν την έναρξη του Ολυμπιακού τουρνουά έδειξε ένα μεγάλο μέρος από το καλό της πρόσωπο υποχρεώνοντας σε ισοπαλία τους φιναλίστ του πρόσφατου Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος στη Μάλαγα.

«Ήρθε η καλή εμφάνιση και είναι θέμα χρόνου να έρθει και το αποτέλεσμα» ήταν τα λόγια του Σάντρο Καμπάνια λίγες ώρες μετά το φινάλε του παιχνιδιού.

Ο Ιταλός τεχνικός δεν έκρυψε την ικανοποίησή του για την παρουσία και την αγωνιστικότητα των διεθνών «Παρουσιαστήκαμε ιδιαίτερα συγκεντρωμένοι σε όλο το παιχνίδι και μόνο κάποια μικρά λαθάκια στην άμυνα χρίζουν ανάλυσης».

Η ελληνική ομάδα είχε 3/6 στον παίκτη παραπάνω και 3/5 στον παίκτη λιγότερο. Τα γκολ σημείωσαν οι:

Αφρουδάκης Γ. 2, Θεοδωρόπουλος 2, Ντόσκας 2, Μάζης 1, Μυλωνάκης 1, Θωμάκος 1, Αφρουδάκης Χ. 1 ενώ αγωνίστηκε κανονικά και ο Νίκος Δεληγιάννης.

Τα γκολ για τους Σέρβους πέτυχαν οι: Τσίριτς 3, Πιγέτλοβιτς 2, Πρλαίνοβιτς 2, Σάπιτς 2, Φιλίποβιτς 1, Ράτζεν 1.

Τα οκτάλεπτα με πρώτη τη Σερβία: 2-1, 1-3,5-3,2-3.

Την Τετάρτη (6/8) οι δυο ομάδες θα προπονηθούν και πάλι μαζί παίζοντας μόνο δυο κανονικά οκτάλεπτα και μετά θα δουλέψουν στον παίκτη παραπάνω και παίκτη λιγότερο. Την Πέμπτη (7/8) το πρωί η Εθνική μας θα αναχωρήσει για το Πεκίνο.       

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr