Ετοιμος να γράψει ιστορία ο Ναδάλ με πρωτιά στην κατάταξη
Ο Ραφαέλ Ναδάλ είναι κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στην παγκόσμια κατάταξη και ίσως το πετύχει πολύ γρήγορα, αν καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο του διεθνούς τουρνουά τένις που διεξάγεται στο Σινσινάτι. Ετσι, η κορυφή θα αλλάξει χέρια, καθώς ο Φέντερερ είναι Νο1 από τις 4 Φεβρουαρίου του 2004!
89
Ο Ραφαέλ Ναδάλ είναι κοντά στην κατάκτηση της πρώτης θέσης στην παγκόσμια κατάταξη, εάν καταφέρει να κατακτήσει το τρόπαιο του διεθνούς τουρνουά που διεξάγεται στο Σινσινάτι.
Με νίκη, ο Iσπανός τενίστας θα βρεθεί από την Δευτέρα (4/8) στην κορυφή της Παγκόσμιας κατάταξης, εάν χάσει στον τελικό θα γίνει Νο 1 στις 11/8 και εάν αποκλειστεί από τον ημιτελικό, θα περάσει στην πρώτη θέση στις 18/8. Ο Ναδάλ έχει ήδη προκριθεί στα ημιτελικά της διοργάνωσης.
Ετσι η κορυφή θα αλλάξει χέρια, καθώς ο Φέντερερ, όπου είναι Νο 1 από τις 4 Φεβρουαρίου του 2004 και θα είναι σημαιοφόρος της χώρας του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου, ηττήθηκε στον γ γύρο του τουρνουά του Σινσινάτι από τον Κροάτη Ίβο Κάρλοβιτς.
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο 22άχρονος Ναδάλ, που φέτος μετράει 32 συνεχείς νίκες και επτά νικηφόρα τουρνουά, θα γίνει ο τρίτος Ισπανός που κατακτά την κορυφή του διεθνούς τένις, αφού προηγήθηκαν οι Κάρλος Μόγια και Χουάν Κάρλος Φερέρο.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Ισραήλ: «Σε υψηλή ετοιμότητα» για το Ιράν και σε «συντονισμό» με τις ΗΠΑ
- ΕΕ – ΗΠΑ: «Στοίχημα με ρίσκο» αποκαλεί ο CEO της UBS την αποεπένδυση από την αμερικανική οικονομία
- Ο Τραμπ είχε μια «πολύ σημαντική τηλεφωνική επικοινωνία» με τον Ερντογάν που «συμπαθεί πολύ»
- ΗΠΑ: Μαίνεται η επιδημία ιλαράς λόγω της δυσπιστίας έναντι των εμβολίων
- Βενεζουέλα: Νέο ρεσάλτο, το 7ο, των ΗΠΑ στην Καραϊβική
- Μεντιλίμπαρ: «Δείξαμε ότι μπορούμε να τα καταφέρουμε»

