89

Ευνοϊκή ήταν η κλήρωση για τις Βάσω Καραντάσιου και Βίκυ Αρβανίτη για τους Ολυμπιακούς Αγώνες στο Πεκίνο και το μόνο σοβαρό εμπόδιο που θα έχουν στη φάση των ομίλων είναι να το βραζιλιάνικο δίδυμο, Ταλίτα και Ρενάτα. Αντίθετα, οι Θάλεια Κουτρουμανίδου και Μαρία Τσιαρτσιάνη έχουν δυσκολότερο πρόγραμμα.

Οι αντίπαλοι των Καραντάσιου – Αρβανίτη (Νο 7 στην κατάταξη) θα είναι οι Αυστριακές Σβάιγκερ – Σβάιγκερ (Νο14), οι Μεξικανές Καντελάς – Γκαρσία (Νο21) και οι Βραζιλιάνες Ταλίτα – Ρενάτα (Νο6).

Οι πρωταθλήτριες Ελλάδος, Κουτρουμανίδου και Τσιαρτσιάνη, θα αναμετρηθούν με τις κινέζες Ξι Ζανγκ – Τσεν Ξούε (Νο4), τις Γερμανίδες Γκέλερ – Λιούντβινγκ (Νο8) και τις Νοτιοαφρικανές Αυγουστίδη – Νελ (Νο24).

Οι δύο πρώτες ομάδες από κάθε όμιλο προκρίνονται στην επόμενη φάση όπως και οι τέσσερις καλύτερες τρίτες. Τα δύο ελληνικά ζευγάρια αναχωρούν τη Δευτέρα για την Αυστρία, όπoυ θα συμμετάσχουν στο Grand Slam του Κλάνγκεφουρτ και έπειτα θα ταξιδέψουν αμέσως για το Πεκίνο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr