Η Τερζόγλου έκλεισε θέση στο τσάρτερ για το Πεκίνο, πανελλήνιο από την Παπαδοπούλου
Ακόμη μια Ελληνίδα αθλήτρια «έπιασε» το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Η Ειρήνη Τερζόγλου, η οποία στο διεθνές μίτινγκ ρίψεων «Σιθώνεια» είχε βολή στα 17.23 μέτρα στη σφαίρα και έπιασε το χαμηλό όριο. Πανελλήνιο ρεκόρ πέτυχε στη σφύρα η Παπαδοπούλου με 72.10μ.
66
Ακόμη μια Ελληνίδα αθλήτρια «έπιασε» το όριο για τους Ολυμπιακούς Αγώνες του Πεκίνου. Η Ειρήνη Τερζόγλου, η οποία στο διεθνές μίτινγκ ρίψεων «Σιθώνεια» – που διεξάγεται στη Νικήτη Χαλκιδικής και το οποίο διοργανώνει ο Αλέξανδρος Παπαδημητρίου – είχε βολή στα 17.23 μέτρα στη σφαίρα και έπιασε το χαμηλό όριο για το κορυφαίο αθλητικό ραντεβού του πλανήτη, το οποίο ήταν 17.20 μέτρα.
Στη σφύρα η η Στέλλα Παπαδοπούλου πέτυχε πανελλήνιο ρεκόρ με επίδοση 72.10μ. Η αθλήτρια του Αίολου Μακεδονίας κατέρριψε το δικό της πανελλήνιο ρεκόρ, το οποίο είχε πετύχειστις 15 Ιουνίου, στη διάρκεια της 3ης και τελευταίας ημέρας του Πανελληνίου πρωταθλήματος Α/Γ στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας (71,80μ.).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Μελάνια Τραμπ: Οργανώνει ιδιωτική προβολή στον Λευκό Οίκο για ντοκιμαντέρ με τη ζωή της
- Νταβός: Η επιστροφή σε έναν κόσμο που αλλάζει – Απολογισμός του Politico
- Η μητέρα της 16χρονης Λόρα «σπάει» τη σιωπή της – «Είσαι η ζωή μας, δώσε μας ένα σημάδι ότι είσαι καλά»
- Mercosur: Η ηγεσία της ΕΕ πιέζει για την εφαρμογή της συμφωνίας, που έχει παραπεμφθεί στο Ευρωδικαστήριο
- Εξαφάνιση 16χρονης Λόρας: Πήγε με δεύτερο ταξί στην Ομόνοια και έφυγε για τη Γερμανία;
- TikTok: Ολοκληρώνει τη συμφωνία με Τραμπ για να παραμείνει στις ΗΠΑ




