11 Χρόνια επιτυχιών γιορτάζει φέτος το Grand Prix «Τσικλητήρια 2008»
Τα 11 χρόνια του γιορτάζει φέτος το Grand Prix της Αθήνας «Τσικλητήρια», συμπληρώνοντας ένα κύκλο οργανωτικών αλλά και αγωνιστικών θριάμβων. Αυτή την Κυριακή 13 Ιουλίου στις 8 το βράδυ, κορυφαίοι αθλητές του στίβου θα δώσουν για άλλη μια φορά το παρών και τον καλύτερο εαυτό τους στο 11ο μίτινγκ των Τσικλητηρίων, που θα διεξαχθεί στο Ολυμπιακό Στάδιο της Αθήνας και θα μεταδοθεί ζωντανά από τον ΑΝΤ1.
Το Grand Prix Τσικλητήρια 2008 φιλοδοξεί και φέτος να συνεχίσει την παράδοση των ευχάριστων εκπλήξεων με ρεκόρ και κορυφαίες επιδόσεις από τους καλύτερους αθλητές του πλανήτη. Υπενθυμίζεται ότι το Grand Prix της Αθήνας, το 2007 αναδείχθηκε 2ο στην επίσημη κατάταξη της ΙAAF συγκεντρώνοντας 85.706 βαθμούς, μια μόλις θέση πίσω από το μίτινγκ των Βρυξελλών της σειράς Golden League, που συγκέντρωσε 86.353 βαθμούς.
- Ρόδος: Εξαρθρώθηκε μεγάλο κύκλωμα διακίνησης κοκαΐνης – Από τις έρευνες αποκαλύφθηκε υπόθεση απάτης με δύο αστυνομικούς
- Γκλαβάς στο in: «Προπονητικό κέντρο για τις εθνικές ομάδες στο ΟΑΚΑ, προσπαθούμε να φέρουμε τουρνουά WTA στην Αθήνα»
- Αξιωματικός Στόκτον: Ποιος ήταν ο «καουμπόι» του Βιετνάμ που ενσάρκωσε ο Ρόμπερτ Ντιβάλ στο Αποκάλυψη Τώρα
- «Συμβούλιο Ειρήνης»: Ξεκίνησε η διαδικασία πρόσληψης αστυνομικών στη Γάζα – Τι δήλωσε ο Νικολάι Μλαντένοφ
- Ουκρανία: «Βόμβες» από τις ευρωπαϊκές μυστικές υπηρεσίες – «Δεν τελειώνει ο πόλεμος, η οικονομία της Ρωσίας κρατάει»
- Πρόβλημα με Μιλουτίνοφ στον Ολυμπιακό ενόψει τελικού

