Σπουδαία ελληνική νίκη επί των Κινέζων… οδηγός για το Πεκίνο
Εντυπωσιακή εκκίνηση στο κυρίως ταμπλό του γκραν σλαμ στο Σταβάνγκερ της Νορβηγίας με νίκη επί των Κινέζων Τιαν Ζία/Γουάνγκ πέτυχαν Θάλεια Κουτρουμανίδου και Μαρία Τσιαρτσιάνη για το Παγκόσμιο Σιρκουί μπιτς βόλεϊ. Οι Ελληνίδες νίκησαν το φαβορί για Ολυμπιακό μετάλλιο στο Πεκίνο με 2-0, αλλά στη συνέχεια ηττήθηκαν 2-0 από τις Γερμανίδες (Νο14) Μπρινκ-Αμπελέρ/Ζούριχ.
102
Εντυπωσιακή εκκίνηση στο κυρίως ταμπλό του γκραν σλαμ στο Σταβάνγκερ της Νορβηγίας με νίκη επί των Κινέζων Τιαν Ζία/Γουάνγκ πέτυχαν Θάλεια Κουτρουμανίδου και Μαρία Τσιαρτσιάνη για το Παγκόσμιο Σιρκουί μπιτς βόλεϊ.
Οι Ελληνίδες αθλήτριες νίκησαν το Νο3 της κατάταξης και φαβορί για Ολυμπιακό μετάλλιο στο Πεκίνο με 2-0 (21-18, 21-18), ενώ στον δεύτερο αγώνα του ομίλου τους ηττήθηκαν 2-0 (21-17, 21-16) από τις Γερμανίδες (Νο14) Μπρινκ-Αμπελέρ/Ζούριχ.
Την Πέμπτη το πρωί στον τρίτο αγώνα θα αντιμετωπίσουν τις Γερμανίδες Πολ/Ράου (Νο19), οι οποίες στον πρώτο αγώνα νίκησαν τις Μπρινκ-Αμπελέρ/Ζούριχ 2-0 (21-18, 21-18).
Από την άλλη, με ήττα 2-0 (21-18, 21-15) από τις Βελγίδες Βαν Μπρένταμ/Μούχα (Νο21) με ξεκίνησαν οι Βάσω Καραντάσιου/Βίκυ Αρβανίτη (Νο12), αλλά στη συνέχεια νίκησαν εύκολα τις Γαλλίδες Φορέ/Σαρπό (Νο28) με 2-0 (21-12, 21-16). Την Πέμπτη στον τρίτο αγώνα του ομίλου του θα αντιμετωπίσουν τις Βραζιλιάνες Ανα Πάουλα/Σέλντα (Νο 5).
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ
- Ρόδος: Τι υποστήριζε ο 49χρονος για τον θάνατο του ξενοδόχου – Είχε σκηνοθετήσει τη δολοφονία να δείχνει τροχαίο
- Τροχαία: Πότε θα σταλούν οι πρώτες κλήσεις από τις «έξυπνες» κάμερες σε κεντρικές λεωφόρους της Αττικής
- Κραν Μοντανά: Νέο βίντεο ντοκουμέντο από τα πρώτα λεπτά της φονικής πυρκαγιάς
- Η Αμερική του Τραμπ: Νέα πολιτική της ICE επιτρέπει στους πράκτορες να μπαίνουν σε σπίτια χωρίς ένταλμα
- Ελλάδα – Ουγγαρία 12-15: «Καθίζηση» στο 2ο ημίχρονο και αποκλεισμός από τον τελικό για την Εθνική (vid)
- Ενοίκια: Ο χάρτης των τιμών και οι περιοχές [πίνακες]

