Κόντρα στη Σερβία στην πρεμιέρα του World League
Βουτιά στα βαθιά με το καλημέρα, είναι υποχρεωμένη να πραγματοποιήσει η εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών, η οποία τη Δευτέρα κοντράρεται με την πανίσχυρη Σερβία (18:40, ώρα Ελλάδας), στην πρεμιέρα της τελικής φάσης του World League που διεξάγεται στην Γένοβα.
26
Βουτιά στα βαθιά με το καλημέρα, είναι υποχρεωμένη να πραγματοποιήσει η εθνική μας ομάδα πόλο των ανδρών, η οποία τη Δευτέρα κοντράρεται με την πανίσχυρη Σερβία (18:40, ώρα Ελλάδας), στην πρεμιέρα της τελικής φάσης του World League που διεξάγεται στην Γένοβα.
Το αντιπροσωπευτικό μας συγκρότημα ταξίδεψε στην Ιταλία χωρίς το βασικό του κορμό αλλά και τον ομοσπονδιακό μας τεχνικό και μπορεί η κατάκτηση της νίκης να μην αποτελεί αυτοσκοπός, ωστόσο οι απαιτήσεις παραμένουν υψηλές.
Η διοργάνωση αυτή άλλωστε αποτελεί ουσιαστικά το πρώτο μεγάλο στοίχημα για το νέο αίμα του ελληνικού πόλο, αφού για πρώτη φορά η χώρα μας μετέχει σε ένα τόσο σημαντικό αθλητικό γεγονός, με τόσους σπουδαίους αστέρες του παγκόσμιου στερεώματος, έχοντας στην τάξη της αποκλειστικά νεαρούς σε ηλικία παίκτες.
«Όπως είπε και ο Αλεσάντρο Καμπάνια η διοργάνωση αυτή θα λειτουργήσει θετικά για όλα τα παιδιά, αφού για πρώτη φορά θα πέσουν στα βαθιά και θα πρέπει να αντεπεξέλθουν στις υψηλές απαιτήσεις. Εξάλλου όλοι εδώ ονειρευόμαστε ότι κάποια ημέρα θα φορέσουμε το σκουφάκι με το εθνόσημο στο κορυφαίο και συνάμα πιο απαιτητικό αθλητικό γεγονός του πλανήτη. Τους Ολυμπιακούς Αγώνες. Οι πιθανότητες για να συμβεί αυτό στο Πεκίνο είναι πολύ λίγες, αφού η ομάδα διαθέτει πολύ καλούς παίκτες, όμως σίγουρα στο μέλλον, όλοι όσοι βρίσκονται εδώ μπορούν να κάνουν το όνειρό τους πραγματικότητα».
Αναλυτικά το πρόγραμμα της πρώτης ημέρας της τελικής διοργάνωσης του World League έχει ως εξής:
16:00 Μαυροβούνιο – Ισπανία
17:20 Αυστραλία – Αίγυπτος
18:40 Σερβία- Ελλάδα
20:00 ΗΠΑ – Ιταλία.
Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr
- Κάποια στιγμή θα πρέπει να σταματήσουμε να πνιγόμαστε
- Γλυφάδα: «Της είπαν ότι πλημμύριζε το σπίτι της» – Μαρτυρία γειτόνισσας για τον τραγικό θάνατο της 56χρονης
- Χάρης Βαρθακούρης: «Με τον πατέρα πηγαίναμε σε παιχνιδάδικο και έκλεινε μισή ώρα μετά, για να διαλέξω παιχνίδι»
- Πότε τελειώνουν οι μεταγραφές στη Super League – Τι ισχύει με το «παράθυρο» των ελεύθερων
- Κίνηση στους δρόμους: «Κόκκινος» ο Κηφισός – Καθυστερήσεις στην Αττική Οδό
- Ολυμπιακός: Νίκησε την Εφές στην Πόλη κι έβαλε τέλος σε «κατάρα» επτά ετών!


