89

Βάσω Καραντάσιου και Βίκυ Αρβανίτη δεν άντεξαν στην πίεση από το σερβίς του Νο1 διδύμου της παγκόσμιας κατάταξης, των Bραζιλιάνων Τζουλιάνα/Λαρίσα, με αποτέλεσμα να ηττηθούν με 0-2 σετ (14-21, 14-21) και να μείνουν εκτός βάθρου στο Οπεν της Βαρκελώνης, για το Παγκόσμιο Σιρκουί.

Η ελληνική ομάδα δεν είχε ρυθμό και έχασε σχετικά εύκολα από τις… ασταμάτητες Βραζιλιάνες. Ετσι, Καραντάσιου και Αρβανίτη κατέκτησαν την τέταρτη θέση του τουρνουά, η οποία είναι καθ όλα ικανοποιητική.

Ο ομοσπονδιακός τεχνικός, Μανώλης Ρουμελιώτης, δήλωσε μετά το τέλος του ματς: «Σύντομα θα έρθουν και άλλα καλά αποτελέσματα και σίγουρα ένα μετάλλιο σε Παγκόσμιο εάν συνεχίσουμε με τόσο καλές εμφανίσεις.

Για εμάς είναι πολύ σημαντικό να διατηρούμαστε σε ένα πολύ υψηλό αγωνιστικό επίπεδο. Κάθε εβδομάδα που περνά η Εθνική να είναι πιο έτοιμη για το Πεκίνο, έχοντας στα πόδια της παιχνίδια με τις κορυφαίες ομάδες του κόσμου, όπως ήταν τα δυο τελευταία που παίξαμε στη Βαρκελώνη».

Επόμενος σταθμός και των δύο ελληνικών ομάδων είναι η Πολωνία, όπου θα αγωνιστούν σε τουρνουά για το Παγκόσμιο Σιρκουί.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,www.sport.gr