Αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι στο Ωδείο «Φίλιππος Νάκας»!
Για τέταρτη συνεχή χρονιά το «Δίφωνο» και το Ωδείο «Φίλιππος Νάκας» παρουσιάζουν σε ένα νέο κύκλο εννέα μοναδικές συναυλίες με τίτλο «Πάλι στο Ωδείο».
Στην ενότητα αυτή θα παρουσιαστούν 11 εκλεκτοί τραγουδοποιοί που επιστρέφουν στο Ωδείο για να ερμηνεύσουν τα τραγούδια τους και να μας μυήσουν στην προσωπική τους αισθητική και αρμονία. Κατ’εξαίρεση σε αυτή την συναυλία θα ακουστούν τραγούδια του Μάνου Χατζιδάκι.
Στις 14 Απριλίου στην αίθουσα συναυλιών του Ωδείου θα εμφανιστούν ο Λαυρέντης Μαχαίριτσας με το Νότη Μαυρουδή τον Παναγιώτη Μάργαρη και τον Τάκη Φαραζή σε ένα μοναδικό αφιέρωμα στον Μάνο Χατζιδάκι.
Θα ακουστούν τραγούδια από τον «Ματωμένο γάμο», από τον «Καπετάν Μιχάλη», το «Παραμύθι δίχως όνομα», τον «Μεγάλο Ερωτικό» κ.ά.
Η συναυλία θα μεταδοθεί ζωντανά από το Β’ Πρόγραμμα.
Ώρα έναρξης: 20.30
Τιμή εισιτηρίου: 20 e Φοιτητικό 15 e
ΑίθουσαΦίλιππος Νάκας, Ιπποκράτους 41 Αθήνα
Τηλ. 210 3634000
www.nakas.gr
7/4/08
Ε.Γ.
- Πόλεμος μέχρις εσχάτων: Ο Μπρούκλιν καταγγέλει τους Μπέκαμ για «χειραγώγηση, ταπείνωση, απληστία» – «Δεν είναι οικογένεια, είναι πολυεθνική»
- Αφγανιστάν: Το Ισλαμικό Κράτος ανέλαβε την ευθύνη για την πολύνεκρη έκρηξη στην Καμπούλ
- Τζόουνς: «Ανυπομονώ να παίξω μπροστά στον κόσμο μας»
- Ανέβασε στα social media την καταδίωξή του από αστυνομικούς – Διέλυσε σε ανταλλακτικά τη μηχανή για να μην εντοπιστεί
- Πιερρακάκης για τους δασμούς Τραμπ: «Κλειδί ο διάλογος» – Θεμελιώδεις αρχές κυριαρχία και εδαφική ακεραιότητα
- O βασιλιάς του Μαρόκου αποδέχθηκε την πρόταση Τραμπ για ένταξή του ως ιδρυτικό μέλος στο Συμβούλιο Ειρήνης




