Eλλάδα και Βουλγαρία θα διεκδικήσουν το Ευρωβόλεϊ ανδρών του 2011
Φάκελο κοινής υποψηφιότητας αναμένεται να καταθέσουν Ελλάδα και Βουλγαρία έως τις 13 Απριλίου για τη διεξαγωγή του Ευρωβόλεϊ ανδρών 2011. Σύμφωνα με την ελληνική πρόταση ο Α΄όμιλος θα γίνει στη Θεσσαλονίκη και ο Β΄όμιλος στη Bάρνα και οι τελικοί στην Θεσσαλονίκη.
Ο πρόεδρος της ΕΟΠΕ Θανάσης Μπελιγράτης συναντήθηκε με τον πρόεδρο της βουλγαρικής ομοσπονδίας Ντάνκο Λαζάροφ και συζήτησαν το θέμα της από κοινού διοργάνωσης του Ευρωπαϊκού πρωταθλήματος ανδρών 2011.
Ο Λαζάροφ αποδέχτηκε με χαρά την ελληνική πρόταση σύμφωνα με την οποία ο Α΄όμιλος θα γίνει στη Θεσσαλονίκη και ο Β΄όμιλος στη Bάρνα και οι τελικοί στην Θεσσαλονίκη τον Σεπτέμβριο του 2011.
Οι δύο πρόεδροι συμφώνησαν να συμπληρώσουν το φάκελο υποψηφιότητας και να το καταθέσουν στην Ευρωπαϊκή Συνομοσπονδία έως 13 Απριλίου.
Η υπερβολική χρήση των smartphones συνδέεται με σημαντικές αλλαγές στον τρόπο που λειτουργεί ο εγκέφαλος, ιδιαίτερα σε ό,τι αφορά στη διαχείριση των συναισθημάτων
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.