66

Προτεραιότητα στη σύναψη νέου συμβολαίου με ομάδα του ΝΒΑ δίνουν οι Κάρλος Αρόγιο (Ορλάντο Μάτζικ) και Χοσέ Χουάν Μπαρέα (Ντάλας Μάβερικς) σε σχέση με την εθνική ομάδα του Πουέρτο Ρίκο, η οποία θα λάβει μέρος στο προολυμπιακό τουρνουά μπάσκετ της Αθήνας.

Τα συμβόλαια των δύο παικτών με τις ομάδες τους στο ΝΒΑ λήγουν με την ολοκλήρωση της τρέχουσας αγωνιστικής περιόδου και, σε περίπτωση που δεν βρουν νέα «στέγη», το Πουέρτο Ρίκο, το οποίο έχει κληρωθεί στον Δ όμιλο με Καμερούν και Κροατία, κινδυνεύει να στερηθεί των υπηρεσιών τους.

«Ο μάνατζερ μου με συμβούλεψε να μην κάνω τίποτα με το Πουέρτο Ρίκο, αν δεν έχω εξασφαλίσει νέο συμβόλαιο» είπε ο Μπαρέα, ο οποίος φοράει τη φανέλα των Ντάλας Μάβερικς, και πρόσθεσε: «Θέλει να εξασφαλίσει το μέλλον μου. Θέλω να παίξω στο προολυμπιακό τουρνουά με την εθνική μου και θέλω να κάνω ό,τι περνάει από το χέρι μου για να είμαι στην Ελλάδα. Ωστόσο, το μόνο που μπορώ να πω μέχρι στιγμής είναι ότι πρέπει να περιμένουμε».

Πάντως, τα ερωτηματικά δεν υπάρχουν μόνο από τον μαγικό κόσμο του ΝΒΑ, καθώς και ο Ντανιέλ Σαντιάγκο είναι αμφίβολος. Το συμβόλαιο του έμπειρου σέντερ με την Ουνικάχα Μάλαγα λήγει το καλοκαίρι, με τον Σαντιάγκο να μην είναι σε θέση ακόμα να ξεκαθαρίσει αν θα ενισχύσει το Πουέρτο Ρίκο.

Newsroom ΑΛΤΕΡ ΕΓΚΟ,ΑΠΕ-ΜΠΕ