Έκρηξη βόμβας έξω από την εξοχική κατοικία του εκδότη Γ.Κουρή
Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στις 21:00 την Παρασκευή έξω από την εξοχική κατοικία του εκδότη Γιώργου Κουρή στο Καλέτζι Μαραθώνα. Από την έκρηξη σημειώθηκαν ζημιές. Την υπόθεση έχει αναλάβει η Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία.
Ισχυρή έκρηξη βόμβας σημειώθηκε στις 21:00 την Παρασκευή έξω από την εξοχική κατοικία του εκδότη Γιώργου Κουρή, στο Καλέντζι Μαραθώνα.
Ο αυτοσχέδιος εκρηκτικός μηχανισμός είχε τοποθετηθεί ανάμεσα σε ένα μεγάλο ευκάλυπτο και τον ψηλό μαντρότοιχο του κτήματος.
Από την έκρηξη έπεσε ο ευκάλυπτος και ένα μέρος του μαντρότοιχου, ενώ έγινε συσκότιση στην περιοχή, λόγω του ότι το δένδρο παρέσυρε και τα καλώδια της ΔΕΗ.
Στο σημείο έσπευσαν αξιωματικοί της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας, οι οποίοι ανέλαβαν τη διερεύνηση της υπόθεσης. Παράλληλα, πυροτεχνουργοί της Ασφάλειας περισυνέλεξαν τα υπολείμματα του εκρηκτικού μηχανισμού, προκειμένου να εξεταστούν στα εργαστήρια της Εγκληματολογικής Υπηρεσίας.
Ο «Αυτόχειρας» του Νικολάι Έρντμαν σε σκηνοθεσία του Θανάση Θεολόγη κάνει πρεμιέρα στις 17 Απριλίου. Παραστάσεις κάθε Σάββατο και Κυριακή στο θέατρο Αλκμήνη.